Így állt bosszút a repülőn az apa a gyereken, aki rugdosta a lánya székét

Így állt bosszút a repülőn az apa a gyereken, aki folyamatosan rugdosta a lánya székét repülés közben. A Redditen megosztott történetet zseniálisnak minősítették az útitársak és a kommentelők.

Így állt bosszút az apa a neveletlen gyereken a repülőn - illusztrációForrás: Shutterstock/Andrey_Popov

Így állt bosszút a repülőn az apa a gyereken, aki rugdosta a lánya székét

Egy apa bosszút állt egy kilencéves fiún a repülőn, aki nem akarta abbahagyni a lánya ülésének rugdosását egy éjszakai repülőúton. A férfit dicsérik az interneten.

A 14 éves lány elmesélte saját és édesapja Indiából történő visszaútjának történetét, ahol kétségbeesetten szeretett volna aludni, mielőtt leszállna a repülő. Egy mögötte ülő kisfiú azonban ezt lehetetlenné tette azzal, hogy folyamatosan rugdosta a székét. 

A Redditen így mesélt az esetről: „Amikor apám és én repülőn utaztunk haza Indiából, mögöttünk egy háromtagú család ült. Mögöttem a fiuk, az édesanya pedig az apám mögött.
Éjszakai repülés volt, és mindenki fáradt volt. Egy kicsi, fapados légitársasággal utaztunk, a repülőn nem sok hely volt a lábunknak. Körülbelül 10 perccel a repülés után a mögöttem lévő gyerek rugdosni kezdte az ülésemet. Hogy világos legyen, nem volt túl kicsi, talán kilenc vagy tíz éves.

Szóltam apámnak, aki udvariasan megkérte, hogy hagyja abba, és meg is tette... körülbelül 10 másodpercig. Ismét elmondtuk neki, ezúttal határozottabban, de nem jártunk sikerrel."

Válaszul az apa teljesen hátradöntötte az ülést, korlátozott helyet hagyva a problémás gyerek számára.

A légiutas-kísérő is melléjük állt

A légiutas-kísérő az apa mellé állt, miután észrevette a fiú bohóckodásait, és megerősítette, hogy minden joga megvan ahhoz, hogy hátradöntse az ülést. „A szülők rájöttek, mi történt, és néhány durva suttogás után rávették a gyereket, hogy hagyja abba a rugdosást. De ez nem akadályozta meg őket abban, hogy rám, apámra és a mellettük sétáló légiutas-kísérőre csúnyán nézzenek és megjegyzéseket tegyenek.

Apám még egy órán keresztül hátranyomva tartotta az ülést, de visszadöntötte, amikor biztos volt benne, hogy a szülők megtanulták a leckét."

Egy kommentelő így reagált a történetére: „Apád csillagos ötöst kap kicsinyes bosszúból. Néhány embert csak akkor lehet változtatásra bírni ha közvetlen következményei lesznek a cselekedeteiknek. Amíg a gyerek valaki más ülését rúgta, nem lehetett zavarni őket. Az embereket, akik ilyen kis szociopatát felnevelnek, le kell tenni a saját lakatlan szigetükre."

Egy másik redditor szerint „Az apának meg kellett volna várnia, amíg megisznak remélhetőleg valami jó hideget, majd gyorsan hátradönteni a széket - hopp elnézést!"

Míg egy másik kommentelő szerint: „Jól sikerült a bosszú. Leállították a gyereket, hogy abbahagyja a rugdalózást, és megvolt az az előnye is, hogy a szülők őrültnek tűntek. Két hüvelykujj felfelé."

(Forrás: Mirror)

A hátradönthető ülések a repülőkön egyre több konfliktushelyzetet generálnak a kis tér miatt:

 

 

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek