Balhé a fedélzeten: Perel a két nő, akiket a ruházatuk miatt dobtak ki a repülőből

Ha több órát töltesz egy légitársaság ülésén 30 000 láb magasságban a levegőben, nem ésszerűtlen kérés, hogy kényelmes ruhát viselj. Viszont most perel két amerikai nő, akiket állítólag a ruházatuk miatt dobtak ki a repülőből egy nagy balhé után. Az öltözékválasztásuk kínos veszekedéshez vezetett a légitársaság személyzetével, ezért mindkettőjüket eltávolították a járatról, de szerintük igazságtalanság történt.

Nagy volt a balhé, a két amerikai nő az általuk viselt crop top miatt került bajba a repülőgépenForrás: Instagram/teresa_aroundtheworld

Perel a két amerikai nő, akiket a ruházatuk miatt dobtak ki a repülőből, pedig az utasok is a védelmükre keltek

A 34 éves Teresa Araujo Los Angelesből New Orleansba utazott barátjával, Tara Kehidivel a Spirit Airlines fedélzetén, hogy megünnepelje egy barátja születésnapját.

A nők úgy döntöttek, hogy farmert, crop topot és pulóvert viselnek a három óra 40 perces repüléshez – és döbbenten tapasztalták, hogy egy férfi légiutas-kísérő felszólította őket, hogy takarják el a testüket.

A helyzet tovább fokozódott, miután a nők levették a pulóvereiket a repülőgépen uralkodó meleg miatt.
Ez a helyzet eszkalálódását okozta, aminek az lett a vége, hogy Teresát és Tarát visszakísérték a kapuhoz, és távozásra szólították fel.

Az utazási influenszer a közösségi médiában megosztott videósorozatban dokumentálta az eseményt, mielőtt megkérték volna, hogy hagyja abba az incidens rögzítését.

„A barátommal szörnyű élményben volt részünk pénteken a Laxból New Orleansba tartó 387-es járaton a @spiritairlines légitársasággal. Zaklatott minket egy férfi légiutas-kísérő, aki azt mondta, hogy takarodjunk le a repülőgépről, mert crop topokat viselünk" – mondta a The Mirrornak.

Nem kaptak kártérítést

„Más utasok is bekapcsolódtak a veszekedésbe, és megpróbáltak megvédeni minket, de végül egy felügyelő beszélt velünk, és azt mondta, hogy vagy elhagyjuk a járatot, vagy hívja a rendőrséget."

A nő hozzátette, hogy nem térítették vissza a repülőjegy árát, és külön kellett fizetniük azért, hogy egy másik légitársasággal repüljenek New Orleansba – írja a Ladbible.

Milyen ruhát vegyek fel a repülőgépen?

A Spirit Airlines szóvivője azóta azt mondta, hogy a légitársaság vizsgálja az esetet, és rámutatott a légitársaság fuvarozási szerződéseiben foglalt szabályokra.
A 60 oldalas dokumentum tartalmazza a járataikon utazókkal szemben támasztott elvárásokat, amely szerint az utasoknak el kell hagyni a járatot, ha „mezítláb vagy nem megfelelően öltözöttek, vagy ruházatuk szemérmetlen, obszcén vagy sértő jellegű".

„A szállítási szerződésünk egy dokumentum, amelyet minden vendég elfogad, amikor nálunk foglal repülőjegyet. Ez bizonyos ruházati előírásokat tartalmaz minden velünk utazó vendégre" - tette hozzá a légitársaság szóvivője. „Vizsgáljuk az ügyet, és felvesszük a kapcsolatot a vendégekkel a tapasztalataikról."

A záradékkal kapcsolatban a két nő később azt mondta a MailOnline-nak, hogy felvették a kapcsolatot a légitársasággal, és azt a tájékoztatást kapták, hogy „az öltözködési kódjukban nincs semmilyen szabály a crop topok ellen."

Az alábbi videó tippeket ad, hogy milyen ruhákat és miket ne viselj egy repülőút során:

 

 

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek