Egy pár a repülőgépen akarta fellendíteni a nemi életét – Ez vár most rájuk

Egy fiatal házaspár a repülőgépen akarta fellendíteni a nemi életét, amit nem titkoltak túl jól, ugyanis több szemtanúja is volt az esetnek az easyJet járatán. Nem volt jó ötlet, hogy csatlakozni akartak a Mile High Clubhoz.

Egy pár az easyJet repülőgépen akarta fellendíteni a nemi életét - illusztrációForrás:Shutterstock/Wirestock Creators

Egy fiatal házaspár a repülőgépen akarta fellendíteni a nemi életét - Nem volt jó ötlet

A 22 éves Bradley Smith és a 20 éves, walesi származású Antonia Sullivan
a Kanári-szigeteki Tenerifén töltött nyaralásuk után úgy döntöttek, hogy jó ötlet lenne, ha ők is csatlakoznának a Mile High Clubhoz, vagyis a föld felett, a repülőgépen végzett szerelmi aktusok lebonyolítóinak táborához – írja a The Sun.

Nem mintha ezt bármilyen szinten is el akarták volna titkolni, hiszen állítólag tetteiket jól látták a közelben tartózkodó utasok.

Miután a gép elindult Teneriféről, Smith több kabátot borított az ölébe, de ez nem takart el mindent. Három rémült utas észlelte, mi történik, és „erőteljes kézmozdulatokról" számoltak be a kabátok alól a légiutas-kísérőknek.Az egyik ilyen szerencsétlen utas között volt a mellettük ülő is, valamint egy anya és tinédzser lánya azt állították, hogy látták Smith intim testrészét.

Sullivan később azt állította, hogy csak „dörzsölte" a férje lábát, azonban az easyJet menedzsere és a rendőrség leszállás után kikísérte őket a gépből.

Mindketten megjelentek egy tárgyaláson a bristoli magistrates bíróságon, és mindkettőjüket nyilvános helyen elkövetett szexuális aktussal elkövetett felháborító közszeméremsértés miatt vádolták meg – amiben mindketten bűnösnek vallották magukat.

A büntetés kiszabásakor Lynne Matthews bíró azt mondta: „Nem voltak tekintettel a többi utas érzéseire. „Egy gyerek ült mögötted, aki látta, mi történik. Mit gondolsz, ki vagy, és szerinted milyen jogon lehet így viselkedni a repülőn utazók szeme láttára?"
Büntetésképpen Smith-t 300 órás közmunkavégzésre ítélték, míg Sullivan 270 órát kapott, ezen kívül mindkettőjüket 100 font kártérítés megfizetésére kötelezték mindhárom tanúnak, akik látták az eseményeket – írja a Ladbible.

Az easyJet szóvivője a The Sunnak azt mondta: „Megerősíthetjük, hogy a Bristolba tartó járatot a rendőrség fogadta érkezéskor, a fedélzeten tartózkodó két utas viselkedése miatt."

A megértő légiutas-kísérő elárulta a lebukásmentes légyott titkát:

Korábban írtunk egy légiutas-kísérőről, aki beavatta az internet népét a lebukásmentes légyott titkaiba. Például szerinte a legjobb, ha vagy hátul, vagy a mosdó közelében foglalunk helyet, így a lehető legkevesebb feltűnést keltve közlekedhetünk az ülőhelyünk és az aktus helyszíne között.

A légiutas-kísérők jellemzően egy helyen gyülekeznek, vagy a gép elejében, vagy a saját pihenőhelyükön, és csak 20-30 percenként mennek végig a sorok között, hogy ellenőrizzék, minden rendben van-e. Így ha valaki épp most ment körbe, szabad a pálya legalább egy bő negyed óráig!

Viszont a szerkesztőségünk elhatárolódik ettől és senkinek sem ajánljuk ezt, hiszen mindannyian nyugodt és problémamentes repülőutakat szeretnénk magunknak, a közszeméremsértés pedig szabálysértésnek minősül.

Íme a megértő légiutas-kísérő tanácsai:

 

 

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek