Egy nő kilenc évig volt kapcsolatban egy repülőgéppel, most szakítottak, de „még mindig barátok"

A 36 éves Michele Köbke véget vetett kilencéves kapcsolatának egy Boeing 737-800-as repülőgéppel, annak ellenére, hogy valaha „élete szerelmének" nevezte, mert most új megszállottságra tett szert.

Egy nő kilenc évig volt kapcsolatban egy repülőgéppel, most szakítottak, de „még mindig barátok"Forrás: Michele Kobke

Kilenc évig volt kapcsolatban egy repülőgéppel

A 36 éves Michele Köbke először 2014-ben látta meg a 40 tonnás repülőgépet a berlini Tegel repülőtér ablakán keresztül. Egyszer úgy jellemezte, hogy „élete szerelme". A német raktári dolgozó azt állította, hogy szexuálisan vonzódik a Boeing 737-800-ashoz, amelyet szeretettel „Darling"-nak nevezett, és azt mondta, hogy csodálta a szárnyait és a tolóerejét.Most azonban, közel egy évtized után Michele azt mondja, véget vetett bizarr szerelmi kapcsolatának a repülőgéppel.

A német Bild című lapnak azt mondta, hogy elváltak, viszont hozzátette: „De még mindig barátok vagyunk". Michele korábban kifejtette, hogy ő objektofil, egy olyan személy, aki vonzódik egy élettelen tárgyhoz. Az ilyen szokatlan szexuális preferenciával rendelkező egyének erős vonzalmat, szeretetet és elkötelezettséget érezhetnek bizonyos tárgyak vagy struktúrák iránt, amelyek a megrögzöttségük tárgyai. Míg a pszichológusok parafíliának (szexuális rendellenességnek) tekintik, a legtöbb esetben az objektofilek nem igényelnek kezelést – írja a Mirror.

Michele a gép modelljével aludtForrás: Michele Kobke

Szerelem a repülőgéppel

Hat év után, miután csak a berlini repülőtér üvegablakán keresztül „találkozhatott" a repülőgéppel, 2019 szeptemberében végre először közel kerülhetett hozzá egy hangárban, ahol látták, ahogy a gép szárnyán állva megcsókolja a gépet. Akkori tapasztalatairól így nyilatkozott:Életem legszebb pillanata volt a hangárban töltött idő, és amikor vele voltam, élveztük az együtt töltött időt, csókolóztunk és simogattam. A hangár az otthona a kedvesemnek. Örültem, hogy zavartalanul élvezhetjük az együtt töltött időt. Egy nap beköltözöm a hangárba, a legnagyobb álmom, hogy a kedvesemmel lehessek, és vele éljek."

Több alkatrészét is megszerezteForrás: Michele Kobke

Michele több alkatrészt is vásárolt a gépről, beleértve a légterelőt, a csappantyús burkolatot és a tankszelepet, hogy minél több időt tölthessenek együtt akkor is, ha nem lehet a repülőgéppel a hangárban. Volt egy 2,5 méteres modellje is, amellyel együtt aludt.

A nőnek több száz repülőgép-ajándéktárgya volt, most azonban 300 darabot értékesített belőlük, hogy helyet adjon vadonatúj szenvedélyének, a középkorhoz kapcsolódó tárgyaknak. Elárulta: „Most szeretek lovagi páncélt viselni."

A Boeing 737-800-as típusú repülőgépekről a pilóták szeméből az alábbi videóból tudhatsz meg többet:

 

 

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek