Egy magyar turista elvágta a saját nyakát a kolumbiai repülőtéren

Egy magyar turista többször elvágta a saját nyakát a kolumbiai repülőtéren, majd őrült fogócskába kezdett a mentősökkel és a rendőrökkel. A szürreális eset múlt hét szerdán történt, nem éppen a legjobb országimázs történet.

A bogotai nemzetközi repülőtéren történt, hogy egy magyar turista elvágta a saját nyakát - illusztrációForrás: Shutterstock/ EGT-1

A 48 éves, magyar útlevéllel rendelkező férfi szombaton kereste fel a bogotái El Dorado nemzetközi repülőtér bevándorlási irodáját, hogy panaszt tegyen, mert elvesztette a pénzét és a poggyászát - közölték a hatóságok. A férfi, akit az El Colombian kolumbiai hírportál Veselin Hristovként azonosított, augusztus 21-én érkezett egy Törökországból érkező járattal. Dührohamot kapott, miután nem tudta felvenni a pénzt, amelyet a nővére helyezett el a számláján, hogy megvehesse a repülőjegyét a visszaútra.

Miután észrevette, hogy egy bankautomatában nem lehet pénzt felvenni, Hristov összetört egy üveget, amellyel elvágta a torkát. Egy mentős odasietett hozzá, hogy megakadályozza a további önsértést, de nem hagyta, hogy ellássa. Ezt követően menekülőre fogta, a rendőrök üldözőbe vették és sokkolták.
Hristov talpon maradt, pedig egy utas még egy táskával is arcon dobta, majd egy nővel is összeütközött és tovább futott.

Állítsátok meg, üssétek le. Meg fogja ölni magát, a fenébe is!" - kiabálta egy utas.

Hristovot végül elkapták a rendőrök, majd egy környékbeli klinikára szállították, ahol ellátták a nem életveszélyes sérüléseit, és vasárnap hazaengedték - közölte a Kolumbiai Nemzeti Rendőrség repülőtéri részlege.

Egy másik férfi is tombolt a repülőtéren

Az incidensre mindössze egy nappal azután került sor, hogy egy amerikai férfi áttörte az El Dorado repülőtér biztonsági kapuit, és megpróbált berontani egy lezárt LATAM repülőgépbe. Az illető, akinek a nevét nem hozták nyilvánosságra, késve érkezett a Cartagenába tartó harcához, és felháborodott, hogy nem engedték felszállni.

A férfi odasétált a repülőgéphez, és többször belerúgott az ajtajába. Az utas könyörgött a személyzet tagjainak, hogy engedjék fel a gépre, mielőtt a repülőtéri rendőrök, a légitársaság személyzete és a biztonságiak lefogták. Az eljárás során rátámadt egy bevándorlási ügynökre, ezért néhány óra múlva kitoloncolták – írja a Dailymail.

A repülőtereken és a repülőkön rendszeresek az atrocitások, az alábbi videóban egy nő csap jelenetet:

 

 

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek