Videó: Az utasszállító pilótái biztosak benne, hogy UFO repült el mellettük

Egy pilóta felvette a figyelemre méltó pillanatot, amikor repülés közben különösen mozgó fénygömböket láttak, amelyeket nem észlelt a radar és semmilyen magyarázatot nem találtak rá. Ezért az utasszállító pilótái biztosak benne, hogy UFO repült el mellettük.

Az utasszállító pilótái biztosak benne, hogy UFO repült el mellettükForrás: YouTube/Captain Ruud Van Pangemanan

Az UFO-k körüli vita már évtizedek óta tart, és úgy tűnik, nem is fog egyhamar véget érni. Bár egyes történetek hihetőbbek, mint mások, a videofelvételekkel nehezebb vitatkozni.

Ez a repülés azonban messze nem volt átlagos, mivel a két pilóta olyan objektumokat észlelt, amelyek a leírás szerint „rendkívül fényesek" voltak és „szabadon mozogtak" az éjszakai égbolton.

Ruud kapitány az UFO Intercept Captain Ruud Flight with Boeing 747 című videóban elmagyarázza, hogy az állítólagos „UFO-gömbök" a repülés körülbelül 30 perce után jelentek meg. Semmi szokatlan nem történt az állítólagos észlelést megelőzően. A videó azzal zárul, hogy a pilóta meg van győződve arról, hogy UFO-t látott.

„Ez az én élményem, hogy valami furcsát vagy UFO-t láttam. Amit látunk, az még mindig rejtély. Előtte azt hittük, hogy egy könnyű repülőgép, de nem volt a radarunkon. Azt hittük, talán egy csillag, de a csillagok nem mozogtak. Az UFO fénye sokáig világított és mozgott".

Az első feltételezés szerint itt csak egy másik repülőgépről van szó, bár ez a pilóták radarján is látszódna. Felvetődött, hogy drónok voltak, de azok is látszanának a radaron. 

Bár nem tudhatjuk biztosan, hogy mik voltak a villogó fények, a Pentagon egyik vezetője tavaly elismerte, hogy „az egész világon láttak UFO-kat".

Dr. Sean Kirkpatrick fizikus, a Pentagon minden területet érintő anomáliák feloldásával foglalkozó hivatalának igazgatója azt mondta: A világ minden táján látjuk ezeket fémgömböket, és nagyon érdekes manővereket hajtanak végre".

A videót több mint 100 000-szer nézték meg a YouTube-on, és sokan ennek köszönhetően hisznek az ufókban - írja az unilad.com. 

 

 

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek