Balhé a repülőn – Nem jött be a TikTok-trend

Egy fiatal nőt verbálisan bántalmaztak egy repülőn, miután tönkretette egy pár szánalmas próbálkozását, hogy több helyet szerezzenek maguknak. A harcias pár egy népszerű TikTok-trend nyomán cselekedett.

Ezúttal nem jött be a repülős TikTok-trend - illusztrációForrás: 06photo/Shutterstock

A bántalmazott, egyedül utazó nő általában többet fizet azért, hogy előre kiválaszthassa a helyét. Odaérve egy pár fogadta, akik az ablakos és a folyosói ülést is megvásárolták, hogy több helyük legyen. Ez az utóbbi időben népszerű TikTok-trend volt.

Mivel kevesen választják a középső ülést, a pároknak általában rengeteg extra hely marad. A módszert a „szegény ember business osztályának" nevezik.

„Amikor a soromhoz értem, a férfi és a nő beszélgetett és közösen falatoztak... nyilvánvaló volt, hogy együtt vannak. Megemlítettem a férfinak, hogy középre szól a jegyem, mire ő felállt, hogy beengedjen' - írta a gyanútlan utazó a Redditen.

„Megkérdeztem őket, hogy nem szeretnének-e inkább együtt ülni, mondtam, hogy teljesen rendben van. A nő erre durván reagált, és azt mondta, hogy 'úgysem szabadna itt ülnöd".

A gép tele volt, ezért a nő felajánlotta a párosnak, hogy megmutatja a jegyét, amin az ülésszám szerepelt. „A nő rápillantott a jegyemre, és undorodó hangot adott ki. Újra felajánlottam, hogy cseréljünk, ha együtt akarnak ülni, amire ő nem válaszolt, a társa viszont azt mondta, hogy rendben van.

A nő ismét nekem támadt, és megkérdezte: Valamelyik harmadik fél weboldalán foglaltad le a repülőjegyet? Annyira frusztráló, amikor az emberek fukarkodnak, hogy másoknak kellemetlenséget okozzanak."

A megalázott utas ezután úgy próbálta fenntartani a békét, hogy nem volt hajlandó szóba állni a dühös nővel.
„Annyira elegem volt a viselkedéséből, hogy feltettem a fejhallgatómat, és megpróbáltam a saját dolgomat intézni" – magyarázta. De a dühös barátnő nem hagyta annyiban a dolgot.

„Folyton átnyúlt fölöttem, megkocogtatta a partnerét, és megpróbált beszélni hozzá, nagyon tolakodó módon. Szerintem megpróbálták azt a taktikát alkalmazni, hogy szándékosan nem ülnek egymás mellé, remélve, így senki sem fog közéjük ülni. De a teli járatokon ez nem működik."

A Reddit olvasói egyetértettek, hogy az elviselhetetlen barátnőnek dührohama volt, és ezt a nőn vezette le, aki nem hibáztatható, különösen azután, hogy kedvesen felajánlotta a helycserét, hogy a pár együtt ülhessen.

Más olvasók bevallották, hogy többször is kipróbálták az ülőhely-trükköt, de soha nem vetítették ki a frusztrációjukat harmadik személyre, ha a TikTok stratégia nem vált be - írja a dailymail.co.uk.

Nem véletlenül szeretnek az utasok az ablak mellett ülni, nézd meg milyen a naplemente 25 ezer láb felett:

 

 

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek