Meglepetés úti cél a légitársaságoknál - Fedezd fel az ismeretlent!

Nem szereted szervezni az utazásokat? Költséghatékonyan szeretnél utazni? Bevállalós vagy? A "rejtélyes járat" programokat Neked találták ki! Tarts velünk!

Forrás: Facebook/Wizz Air

Az utazás világa folyamatosan változik, és a légitársaságok is egyre kreatívabb megoldásokkal rukkolnak elő, hogy új élményeket nyújtsanak az utazóknak. Az egyik legizgalmasabb trend az utóbbi években a rejtélyes úti cél programok bevezetése, amelyek lehetőséget adnak az utasoknak, hogy előre meghatározott árért foglaljanak repülőjegyet egy ismeretlen célállomásra. Ebben a cikkben bemutatjuk azokat a légitársaságokat, amelyek már bevezették ezt az innovatív szolgáltatást, és elmagyarázzuk, miért érdemes kipróbálni ezeket az utazásokat.

Wizz Air: Meglepetés Úti cél

A Wizz Air egy nyereményjáték keretében vezette be a Meglepetés Úti cél programot. A nyereményjáték résztvevői közül a szerencsés utasok lehetőséget kaptak arra, hogy részt vegyenek ezen az izgalmas utazáson, amelynek célállomása csak az indulás előtti pillanatokban derült ki. A gép Velencéből szállt fel, a végállomás pedig Szaúd-Arábia volt. Bár ez a program jelenleg nem elérhető rendszeres foglalásokra, a nyereményjáték nagy sikert aratott, és remélhetőleg a jövőben is lesznek hasonló kezdeményezések.

Lufthansa: Lufthansa Surprise

A Lufthansa Surprise egy másik izgalmas lehetőség azoknak, akik szeretik a váratlan utazásokat. Az utasok különböző tematikus kategóriák közül választhatnak, például „Természet", „Kultúra" vagy „Városi kaland", majd lefoglalhatják a repülőjegyet anélkül, hogy tudnák a pontos célállomást. Ez a program Frankfurtból és Münchenből még mindig elérhető. 

SAS: Destination Unknown

A skandináv SAS légitársaság Destination Unknown programja szintén hasonló élményt kínál. A program elsősorban a SAS EuroBonus tagjai számára érhető el, akik pontjaikkal foglalhatják le ezeket a különleges utakat. Az indulások jellemzően a koppenhágai repülőtérről (CPH) történnek. 

Te kipróbálnád?

(Forrás: www.timeout.com) 

 

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek