Megújítja a fedélzeti szolgáltatásait és a menüjét az Air Italy hosszú távú járatainak turista osztályán.
A cég saját márkát mutat be, melynek neve Le Delizie: ennek köszönhetően az utasok ízelítőt kapnak az ország különböző részeinek jellegzetes olasz fogásairól. Mindhárom főétkezés az olasz ízvilág alapjaira épít, így természetesen megtalálható köztük a pizza és a ravioli, de a friss gyümölcsök is helyet kapnak az étlapon.
Nemcsak a menü újult meg, hanem az egész evőeszközkészlet illetve a tálalóeszközök is. A rozsdamentes acél evőeszközök elegáns hatást nyújtanak, de a csomagolások kialakításában is fontos szerepet kapott a dizájn.
Az olasz légitársaság négycsillagos minősítést kapott a globális légitársaságok között az APEX hivatalos légitársasági osztályozásban, amelyet minden évben az utasok szavaznak meg – így az Air Italy lett Olaszország egyetlen négycsillagos légitársasága.
A részben a Qatar Airways tulajdonában lévő Air Italy Airbus 330-200 gépekkel teljesít hosszútávú járatokat Milánóból New Yorkba és Miamiba egész évben, de a nyári menetrendben Los Angeles-be, San Franciscóba és Torontóba, míg télen a Maldív-szigetekre, Zanzibárra és Mombasába is, írja az AIRportal.hu.