A Holland Királyi Légitársaság guruló sörcsapját egy curacaoi járaton mutatják be, és a KLM World Business Class utasai kortyolhatnak először csapolt sört a felhők felett.
A guruló sörcsap nedűjét hidegen, erősen szigetelt hordóban szállítják a repülőgéphez, hogy az megfelelő hőmérsékletű maradjon. A kabinszemélyzet kiválasztott csoportja pedig speciális tréningben részesült, hogyan kell a levegőben tökéletesen sört csapolni. A légitársaságnak és a Heinekennek évekbe tellett, hogy létrehozzák a guruló sörcsapot és az innovatív hordót - olvasható a KLM közleményében.
A BrewLock elnevezésű hordót légnyomás működteti szén-dioxid helyett, ugyanis a fedélzeti kabinnyomás eltér a földön tapasztalhatótól. A légnyomás a hordót megfelelő nyomás alá helyezi, ezzel kompenzálva a fedélzet alacsony nyomásszintjét.
A Heinekennel való együttműködés a KLM termék víziójának része, melynek Hollandia áll a középpontjában. A World Business Class menüjét a holland Michelin csillagos séf, Jacob Jan Boerma állította össze, míg az étkészletet Marcel Wanders tervezte. A légitársaság kabinszemélyzetének ruházatát Mart Visser álmodta meg, a kabin belső kialakítása pedig Hella Jongerius munkája.