Romantikus igaz történet:„A nyaralás utolsó estéjén találkoztunk, most összeházasodunk”

Egy pár, akik több ezer mérföldre éltek egymástól, 2023 márciusában találkoztak egy közös nyaralásuk utolsó napján Lisszabonban, Portugáliában – most együtt élnek Brazíliában, és összeházasodnak. Az ő romantikus igaz történetük következik.

Romantikus igaz történet, ami egy nyaralás utolsó estéjén kezdődött LisszabonbanForrás: Sydney Dohrmann

Romantikus igaz történet:„A nyaralás utolsó estéjén találkoztunk, most összeházasodunk"

Egy pár megtalálta a szerelmet annak ellenére, hogy 4000 mérföldre éltek egymástól különböző kontinenseken.

A 27 éves Sydney Dohrmann és a 27 éves Joao Furia útjai először Lisszabonban keresztezték egymást, ahol nyaraltak , mindössze egy nappal azelőtt, hogy Sydney visszatért volna otthonába, Nashville-be, az USA-ba. Joao, a brazíliai Sao Paulóban lakó pénzügyi tanácsadó másnap megkereste Sydney-t, és örömét fejezte ki, hogy találkozott vele, de mindketten továbbra is randevúztak másokkal. Öt hónappal később Sydney négy hónapra Lisszabonba költözött a barátaihoz.

Ez idő alatt Joao, aki akkor még szingli volt, sms-t küldött Sydney-nek, amelyben megkérte, hogy „ugorjon át". Ezzel kezdődött el a közös romantikus utazásuk, miközben együtt beutazták Európát. Annak ellenére, hogy visszatértek az egymástól 4884 mérföldre lévő otthonaikba, Sydney úgy döntött, hogy 2024 júliusában Sao Paulóba, Joaohoz költözik. Ez év elején Joao eljegyezte, és a szerelemspár 2025-ben össze fog házasodni.

Sao Paulo lett a szerelmesek közös otthonaForrás: Shutterstock/ADVTP

Sydney, egy luxus utazási cég alkalmazottja megosztotta: „Azt mondanám, hogy minden nagyon nyugodt, ez volt a fő különbség, amit korábban nem tapasztaltam az előző kapcsolataimban. Én is vállaltam kockázatokat a kapcsolatért, például elköltöztem és feladtam a munkámat, de szerencsére nagyon békés élmény volt."

Így kezdődött a szerelem

A pár története azzal kezdődött, hogy közös barátjuk, a 27 éves Matheus bemutatta őt Joaónak a lisszaboni nyaralása során 2023 márciusában. Sydney így emlékszik vissza: „Az utolsó este a közös barátom hozta el ezt a srácot. Később nem sokat gondolkodtam rajta, megcsókoltam, mert azt hittem, hogy nem lesz rá több alkalom. Egész éjjel táncoltunk, de hajnali 4-kor ki kellett mennem a repülőtérre, így nem aludtam semmit. Ismertem a brazilokat, akik tudnak csókolózni, nem is gondolnak rá túl sokat – ezért megdöbbentem, amikor reggel ő üzent.

Mindketten másokkal randevúztunk , és szerettük a megszokott, normális életünket. Joa közben jól megtanult angolul, és nagyszerű volt vele beszélgetni. Hét hónapig beszélgettünk online, aztán végre újra találkoztunk."

Sydney egy merész lépéssel otthagyta az ingatlanügyi munkáját, és 2022 augusztusában Lisszabonba költözött kalandot keresve, ahol Joao hamarosan meglátogatta. Hivatalosan 2023 júniusában lettek egy pár.

Lisszabon, Pink streetForrás: Shutterstock

„Júniusban visszatért Lisszabonba, és azt mondta, hogy más utazásokat is tervez, Amszterdamba és Madridba."

A kötelékük a meghitt beszélgetések és utazások hatására erősödött: „Elmentünk reggelizni, és nagyon meghitt beszélgetést folytattunk. Nem tudtunk nem együtt lenni, így végül Madridba és Amszterdamba is elmentem vele."

2023 júniusában visszatértek a hazájukba. Sydney ezt mondja az közös utazásról: „Akkor jöttem rá, hogy a kapcsolatunk mennyire békés. Az utazás nagyon stresszes lehet, ha nincsenek hasonló érdeklődési köreitek. Nagyon nyugodtak voltunk, és úgy éreztük, a dolgok a helyükre kerülnek. Körbejártuk a városokat, ittunk és enni mentünk. Ez nagyon természetesnek tűnt." Az európai útjuk után 13 hónapig távkapcsolatban éltek, mígnem Sydney 2024 júliusában a brazíliai Sao Paulóba költözött – írja a Mirror.

Sydney a döntésére reflektálva megosztotta: „Azt mondanám, eleinte nagyon szkeptikus voltam ezzel kapcsolatban. Ha nem vele történt volna, nem írtam volna alá, hogy ez működni fog. De elérkeztem egy olyan ponthoz az életemben, ahol elegem lett a randevúzódásból, és kerestem egy kapcsolatot. Mindketten tudtuk, hogy nem találunk senkit, aki jobban illene hozzánk. Háromhavonta találkoztunk, ő Nashville-be, én pedig Brazíliába utaztam."

Romantikus gesztusként Joao 2024 márciusában megkérte Sydney kezét a brazíliai Ilhabelában. Nem tudtam, hogy megtörténik azon a hétvégén, de tudtam, hogy hamarosan. Sokat gondolkodtam ezen az előző hónapokban, és tudtam, hogy igent fogok mondani."

A kapcsolat a férfi szemszögéből

Joao örömét fejezte ki jelenlegi közös életük miatt: „Most a kapcsolatunk nagy részét együtt éljük, mindennap látjuk egymást, közös bankszámlákat tartunk és utazunk. A szülei jók voltak hozzám, de megértem, mennyire félthették. Mondtam nekik, hogy nem vagyok őrült és tudtam, hogy csak rövid ideig vagyunk együtt, de ahhoz, hogy együtt legyünk, gyorsabb döntéseket kell hoznunk.

Elmondtam Sydney apjának, hogy ez a harmadik kapcsolatom, majd ő áldását adta rám, és az anyja is. Ez az egyetlen módja annak, hogy közös jövőnk legyen – szóval volt idő, amikor azt hittem, elveszítem őt a távolság miatt."

Nézd meg, milyen gyönyörű városban élnek a szerelmesek:

 

 

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek