Tökéletes úti célok, ahol igazán megvadulhatsz!

Szeretnél olyan helyekre utazni, ahol igazán megvadulhatsz? Összegyűjtöttük a legmenőbb bulihelyeket a világon, ahol megmutathatod a legvadabb és legszexibb oldalad! Ezeken a helyeken mindenki rólad fog beszélni – készülj fel a glamour és divat hatalmába lépni!

Mutatjuk a világ legjobb bulihelyeit, ahol igazán megvadulhatsz - illusztrációForrás: Sziget Festival Official

Ezek a legmenőbb, legszexibb bulihelyek!

Készen állsz ragyogni?

A világ legmenőbb bulihelyeit keresed, ahol igazi dögös istennőként tündökölhetsz? Akkor készülj fel Mykonos, Ibiza vagy Miami éjszakai életére, ahol nem kell visszafogni magad. Itt a luxus, glamour és bulizás a mindennapok része – a divatos megjelenés szinte alapkövetelmény! Összegyűjtöttük a legmenőbb úti célokat, ahol a dögös istennő szerepében tündökölhetsz, készülj fel, hogy minden szem rád szegeződik majd!

Mykonos, Görögország – A partykirálynők paradicsoma

Ha szereted az éjszakai életet és a lenyűgöző tengerparti bulikat, akkor Mykonos a te helyed. Ez a görög sziget híres a végtelen partikról, ahol a legtrendibb csajok gyűlnek össze. Mykonoson a dögös, feltűnő szettek alapfelszerelésnek számítanak, legyen szó bikiniről, csillogó ruhákról vagy feltűnő sminkről. Nappal mutasd meg a tökéletes strand tested, éjjel pedig ragyogj a bulik fényeiben!

Mykonos naplementekorForrás: Shutterstock/Anfanisa

Travelo szállás tipp: A Cavo Tagoo Mykonos, az ultra-stílusos hotel híres medencéjéről, amely a tenger fölé nyúlik. A modern luxus és a lélegzetelállító kilátás miatt a dögös istennők tökéletes választása.

Ibiza, Spanyolország – A luxus és a lazaság tökéletes elegye

Ibiza a dögös csajok másik nagy kedvence. A világ egyik legnagyobb partyközpontjaként a trendi divat és a lazaság tökéletes kombinációja vár rád. Készítsd elő a legszexibb fesztivál szettjeidet, mert itt mindenki a legvadabb stílusával próbál kitűnni. A divatos bikinit és oversized napszemüveget ne felejtsd otthon, ha be akarod hódítani a legexkluzívabb beach klubokat!

Itt egész évben süt a napForrás: AFP/Soberka Richard

Travelo szállás tipp: A Nobu Hotel Ibiza Bay luxusszálloda Ibiza exkluzív részén található, és tökéletesen kombinálja a pihenést és a bulikat. Tengerparti elhelyezkedése, stílusos dizájnja és hírességekkel teli vendéglistája miatt minden trendi csaj álma.

Tulum, Mexikó – Boho stílus a dögös istennőknek

Ha a laza, bohém stílusban is szereted megmutatni a nőiességedet, akkor Tulum lesz a te paradicsomod. A fehér homokos partok, az egzotikus strandbárok és a természetközeli vibe tökéletes terep arra, hogy boho istennőként ragyogj. Mutasd meg magad egy hosszú, áttetsző kaftánban, feltűnő ékszerekkel, vagy egy dögös bikini és strandruha kombóban, miközben a pálmafák alatt koktélozol.

Tulum, MexikoForrás: Azulik/Wikimedia Commons

Travelo szállás tipp: Azulik Tulum – A fák közé épült luxus bungalók, privát strand és teljesen környezetbarát környezet miatt az Azulik a boho istennők Mekkája. Egy igazi természetközeli, mégis fényűző élmény vár rád.

Miami, USA – Szexi és vibráló

Miami a glamúrról és a feltűnő megjelenésről híres. Ha valahol igazán élheted a dögös istennő életed, az Miami! Az óceánparti napozás és az éjszakai klubok forró hangulata megköveteli a legvadabb bikiniszetteket, crop topokat és magas sarkúkat. Itt nem kell visszafogni magad – a feltűnő színek és a csillogás az, amiért mindenki odavan.

MiamiForrás: MustangJoe/Pixabay

Travelo szállás tipp: A vibráló és művészi stílusú Faena Hotel Miami Beach tökéletesen illik Miami pezsgő hangulatához. A luxus és a divatos dizájn keveréke garantálja, hogy igazi istennőként tündökölhess.

Dubaj, Egyesült Arab Emírségek – Luxus és pompa minden szinten

Dubaj az extrémitásáról és a fényűzéséről ismert, ahol bátran viselheted a legdögösebb, legdrágább ruháidat. Itt minden a luxusról szól, és az, hogy dögösen nézel ki, alapkövetelmény a pazar szállodákban, tetőtéri bárokban és a világhírű shopping centerekben. Elegáns magas sarkú cipő és csillogó ruhák? Igen, itt ez a minimum! (De az istennő szettedben maradj a szállodában, mert az utcán már más a szitu!)

Dubaj hatalmas felhőkarcolói csak úgy ragyognak az éjszakai fényekbenForrás: Shutterstock/Muhammad Mansor

Travelo szállás tipp: Ha igazi luxusra vágysz, akkor a világ egyik legexkluzívabb hotele, a Burj Al Arab Jumeirah a tökéletes választás. A tengerpart fölé emelkedő épületben a szolgáltatások világszínvonalúak, és garantáltan istennőként fogod érezni magad.

St. Tropez, Franciaország – Glamour a Côte d'Azur partjainál

St. Tropez egy igazi ikonikus hely a gazdagok és szépek számára. A francia Riviéra stílusa kifinomult, de ugyanakkor dögös is – itt az a cél, hogy minden pillanatban elegáns és szexi legyél. Az ultradivatos fürdőruhák, a stílusos kalapok és az elmaradhatatlan designer napszemüveg mind része a St. Tropez-i csomagnak. Csak készülj fel arra, hogy mindenki rád figyel!

Vitorlás jachtok láthatók a dél-franciaországi Saint Tropez-ben az éves „Les Voiles de Saint-Tropez” esemény részeként.Forrás: AFP/Valery Hache

Travelo szállás tipp: A legendás Hôtel Byblos Saint-Tropez évtizedek óta a hollywoodi sztárok kedvenc helye. Pazar környezetben pihenhetsz, miközben élvezheted a luxust és a Côte d'Azur varázsát.

Los Angeles, USA – Hollywood csillogása

L.A. nemcsak a hírességek, hanem a dögös divat hazája is. Itt bármikor villanthatsz a legújabb trendi outfitedben, legyen az egy crop top és magas derekú nadrág, vagy egy szexi kis fekete ruha a naplementés rooftop partikra. Los Angelesben a filmipar világában mindenki a legjobb formáját hozza – és te is könnyedén beállhatsz a sorba.

Los Angeles is egy vad bulihelyszínForrás: Adoramassey/commons.wikimedia.org

Travelo szállás tipp: A Pink Palace néven is ismert The Beverly Hills Hotel a legnagyobb sztárok kedvenc helye. Ha dögös istennőként akarsz pihenni és bulizni, akkor ez az ikonikus szálloda a tökéletes választás.

Hogyan legyél dögös istennő a vakáción?

Olyan helyeket keress, ahol a divat és a glamour életérzés magától értetődő, és ahol te is kitűnhetsz a tömegből! A legtöbb ilyen helyen a bikinid az új kis fekete ruhád – tehát érdemes különleges, merész mintákat választanod, csillogó részletekkel és dögös fazonokkal, hogy a tengerparton vagy a medence mellett is istennőként érezhesd magad.

Ne félj a csillogástól sem! A glamour mindenhol nyerő, akár ékszerekről, ruhákról, akár sminkről van szó. Bátran válassz csillogó, feltűnő kiegészítőket, ezek a helyszínek megkövetelik a látványos megjelenést. A feltűnő ékszerek, díszes hajkiegészítők és élénk rúzsok mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a legjobb formádat hozd. A magas sarkú cipő pedig, ahol csak lehet, szinte kötelező!

Ezeken a helyeken a sikkes megjelenés része a magassarkú, amivel könnyedén a helyszín királynőjévé válhatsz. Egy szexi magas sarkú nemcsak megemeli a megjelenésed, de magabiztosságot is ad, hogy te legyél a buli középpontjában.

Íme egy buli Mykonoson, hogy meghozza a kedved egy vadabb bulihoz!

 

 

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek