Ezzel a 3 csillagjeggyel rémálom az utazás

Egyáltalán nem mindegy, hogy kikkel megyünk el egy közös kalandra, ugyanis könnyen rémálommá válhat az álomnyaralás. Ha jót akarsz magadnak, ezzel a 3 csillagjeggyel ne menj közös utazásra.

Ezzel a 3 csillagjeggyel rémálom az utazás - illusztrációForrás: Shutterstock/Billion Photos

Ezzel a 3 csillagjeggyel rémálom az utazás, jól fontold meg, hogy velük tartasz

Skorpió

Nem véletlenül tartják az egyik legproblémásabb állatövi jegynek. Mivel tüzes és szenvedélyes jegy, ezért hajlamos hirtelen haragra lobbanni, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy ő akarja. Ráadásul mivel kíméletlenül őszinte, nem is rejti véka alá a véleményét, ha szerinte nem megfelelő a szállás, a kiszolgálás vagy a programok minősége.

Hajlamos a bosszúállásra, így ha nem uralkodik magán, akár könnyedén tönkreteheti a közös utazást. Ha valami felkelti az érdeklődését, minden áron meg akarja nézni és fel akarja fedezni, amit akár a csoporttól elszakadva is megtesz.

Kos

A Kos jegyben születettek tipikus vezetők, ezért az utazás során is hajlamosak a csapat vezéreivé válni. Ha ez még sem történik meg, úti társainak folyton elmondja a véleményét, és morog az orra alatt. A Skorpióhoz hasonlóan kíméletlenül őszinte, amivel megbánthat másokat, hiszen kosként fejjel megy a falnak.

Hirtelen haragúak és gyakran anélkül cselekszenek, hogy átgondolnák a tetteik következményeit. Ez nemcsak súrlódásokhoz vezethet az utazás alatt, hanem akár veszélybe is sodorhatja saját magát és úti társait is.

Bak

A Bak jegyű emberek szilárdan állnak a földön, nem kergetnek álomképeket. Ez jellemzi őket az utazásaik során is. Szeretik jól megtervezni az utazást és a programokat, mert nem szeretik a meglepetéseket és a hirtelen támadt problémákat, aminek tüntető duzzogással hangot is adnak.

A spontaneitás zavarja, szereti ha rendben mennek a dolgok, és gördülékenyek a programok. A tömeget nem szeretik, ezért érdemes velük egy távolabb eső hegyi panzióba menni, mert a hegyi túrák töltik fel igazán.

A Bakok számára kiváló utazási helyszín lehetnek az Alpok csúcsai:

 

 

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek