Ennek a 3 csillagjegynek ősszel el kell utaznia

Nemcsak nyáron fedezhetjük fel a világot, hanem ősszel is. Vannak olyan csillagjegyek, amelyek ilyenkor még inkább elemükben érzik magukat, hiszen nekik nem való a hömpölygő tömeg, vagy a féktelen bulizás, ezért megmutatjuk, hogy ennek a 3 csillagjegynek ősszel el kell utaznia, hogy feltöltődhessenek.

Mutatjuk, hogy melyik 3 csillagjegynek ősszel el kell utaznia - illusztrációForrás: Shutterstock/ Kaspars Grinvalds

Ennek a 3 csillagjegynek ősszel el kell utaznia

Szűz

A Szűz csillagjegyben született ember szereti alaposan megtervezni az útjait. Gyakorlatias, szorgalmas alkat, az utazás és kikapcsolódás alatt alatt sem kedveli a céltalan semmittevést, két nap múlva már untatják a wellness, a tengerpart örömei. Ezért számára a legjobb ősszel elutazni, ugyanis ilyenkor nyugodtan felfedezheti a városok kultúráját. Mivel mindent alaposan megtervez, ezért előre összeírja a megtekintésre váró épületek és múzeumok listáját. Nem dönt hirtelen és elhamarkodottan, előre kiszámolja a belépők összegét.

A Szűz jegyű ember sokkal inkább a közös baráti vagy családi utazásokat részesíti előnyben az egyéni utakkal szemben. Viszont akik vele tartanak, nem árt hozzá némi türelem, ugyanis tervező alkata miatt hajlamos az aggodalmaskodásra és a körülményességre. Nehezen tudja elengedni a problémákat, így nehezére esik a lazítás, pedig nagy szüksége lenne rá.

A Szűz számára ősszel kiváló úti cél Horvátország, Kréta vagy Törökország. 

Apollón temploma Side ókori romvárosában, TörökországbanForrás: Shutterstock/ saiko3p

Bak

A Bak a hegyek szerelmese, ezért ideális kikapcsolódás számára, ha kirándulhat vagy egy erdei szállodában, faházban száll meg, ahol nincs nagy tömeg és hangzavar. Nem lételeme a luxus, így szerényebb, de komfortos szállással is beéri.

A sok mászkálással és akár bizonytalansággal járó körutazások nem neki valók. A Szűz csillagjegyhez hasonlóan ő is szeret előre tervezni, nem szereti ha meglepetések érik, és az improvizáció sem erőssége. Mivel a Bak föld-jegyű, ezért a gyalogtúrák, kirándulások, hegymászások töltik fel igazán.

Az ideális úti cél számára a Bakony, a Bükk, Svájc, Norvégia vagy Németország.

Norvégia hegyei kiváló úti cél a Bak számáraForrás: Jana Janina/Shutterstock

 Mérleg

A társaságkedvelő Mérleg sosem utazik el egyedül, fontosak számára a szórakoztató útitársak, akikkel egy húron pendül. Viszont olyan úti célokat keres, ahol a pihenés feltölti és nem kell hosszú gyalogtúrákat tennie és nem noszogatják közben. Viszont fontos, hogy szép helyre menjen, szereti a szép tájakat, a hangulatos óvárosokat és a kellemes tengerpartokat. Levegő-jegy lévén szeret minél több időt a szabadban, friss levegőn tölteni.

Nem kedveli a túlzottan zajos és tömött helyeket, azok a desztinációk, ahol tömegturizmus van, kifejezetten taszítják. A Mérleg szereti a szépet, a kultúrát, a finom ételeket és a jó bulikat is. Viszont a legfontosabb, hogy mindez harmóniában és egyensúlyban történjen.

Ezért a legjobb úti célok számára Ausztria, Törökország, Franciaország és szezonon kívül Olaszország.

Olaszország főszezonon kívül kiváló hely a Mérleg számáraForrás: Shutterstock/proslgn

 Mutatunk egy kis inspirációt, hogy mely látnivalókat érdemes felkeresni Olaszországban:

 

 

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek