Rémálom Angliában: A vécén ült, amikor olyan jött fel a lefolyóból, amire egyáltalán nem számított

Mi a legnagyobb rémálmod? Szorozd meg kettővel és még mindig a közelében sincs annak, amit átélt Angliában egy nő, amikor a vécén ült, miközben feljött valami a lefolyóból. A nem várt látogató egy patkány volt.

Rémálom Angliában: A vécén ült, amikor olyan jött fel a lefolyóból, amire egyáltalán nem számított - illusztrációForrás: Shutterstock/ file404

Szörnyű rémálom Angliában

A nő pánikba esett Yorkshire-ben, miután felfedezte, hogy egy óriási patkány jelent meg a vécécsészében, miközben használta. A hatalmas rágcsáló később fejjel lefelé belefulladt a vízbe, miután felmászott a lefolyóban.

Kieran Sampler, egy professzionális patkányfogó azt mondta: „A patkány felment egy másik vezetéken a lefolyón, és feljött a vécébe, miközben a hölgy a dolgát végezte. Szegény sikoltozott, nem is csodálom, képzeld el, ahogy békésen ülsz a vécén, és közben valami alulról neked ütődik. Kész rémálom!"

A 30 éves férfi, aki azt állítja, hogy több mint 65 000 patkányt ölt meg, hozzátette: „Volt egy ügyfelem, akinél egy patkány az ágy falécében lakott – őrületes volt. Egy másiknál a család macskája behozta a patkányt az éjszaka folyamán, így a család csapdába ejtette a hálószobában. Behoztam a kutyámat, azonnal azonosította, de a patkány belefutott az éjjeliszekrénybe."

Sampler 2018-ban létrehozott egy Facebook-oldalt, ahol megosztja a munkái történetét, és más patkányfogókat támogat. Az egygyermekes apa ezután megalapította saját vállalkozását, amely Dél- és Nyugat-Yorkshire-re terjed ki. Kerüli a csapdák használatát, amelyek ketrecben tartanák a rágcsálókat, mert szerinte ez traumatizálja őket.

Ehelyett kiképezte két lakelandi terrierjét, Poppy-t és Pennyt, hogy a lehető leghumánusabb módon találják meg és öljék meg a patkányokat „Másodpercek alatt megölik a patkányokat. Véleményem szerint ez humánusabb, mint a méreg használata, ezért soha nem tették illegálissá. Ráadásul gyorsabb is, mint a méreg."

Angliában is egyre több a patkány, akik betegségeket terjesztenek - illusztrációForrás: Shutterstock/2021 TEEREXZ

Egyre több a patkány Angliában

Sampler naponta körülbelül tíz ügyfélnek segít, de azt mondja, hogy az elmúlt néhány hónapban egyre többen találnak patkányokat.
Azt javasolja, hogy az emberek vágják le kertjük lombjait, tegyék patkánybiztossá a teraszukat, és rendszeresen szedjék fel a kutyapiszkot, nehogy a birtokukra menjenek a patkányok.„A tél létfontosságú időszak a patkányok számára – szeretik a lombozatot, ezért ha sok van a kertben, akkor azt javaslom, hogy vágd vissza. Megpróbálnám csökkenteni a madáretetőket, nem lehet rákényszeríteni az embereket, hogy megszabaduljanak tőlük, mert mindenki szereti, de megpróbálnám a lehető legjobban patkánybiztossá tenni őket.

Sok ember nem szedi fel azonnal a kutya ürülékét, de ez vonzza őket. Ha bemennek az ingatlanba, akkor több mint valószínű, hogy a csatornákkal van probléma. Amikor bemennek a csatornába, megeszik az emberi hulladékot és az emberi ürüléket" - mondja a patkányfogó a Dailymail hasábjain.

Mely kutyafajták a legalkalmasabbak a patkányvadászatra? Az alábbi videóból kiderül:

 

 

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek