Ezekbe az európai városokba érdemes elutazni ősszel és gyalog felfedezni

Sevilla, Spanyolország kulturális kincsesbányája, melynek legfontosabb látnivalói egy könnyed séta közepette is élvezhetők, mondják a turisztikai szakértők, akik izgalmas úti célként dicsérik a várost. Mutatjuk még melyik európai városokba érdemes elutazni ősszel és gyalog felfedezni.

Ezekbe az európai városokba érdemes elutazni ősszel és gyalog felfedezni, Sevilla tökéletes úti cél lehetForrás: kkphotography2/Shutterstock.

Mutatjuk melyik európai városokba érdemes elutazni ősszel

Az autóbérlés költségei az egekbe szöktek, ezért ha szeretnénk lefaragni a keretet, érdemes megfontolniuk egy olyan városlátogatást, ahol csak a saját lábukra van szükségük.

A Preply nyelvtanulási platform összegyűjtötte az autóbérlési költségeket, hogy felfedje Európa legjobban járható városait, és megmutassa azokat a helyeket, ahol a turistáknak érdemes kihagyniuk az autóbérlést. Olyan városi gyöngyszemeket találtak, amelyekhez a legkevesebb lábmunkára van szükség, hogy felfedezd a főbb látnivalókat.

Európában a gyalog legkönnyebben felfedezhető látnivalókkal büszkélkedő metropolisz egy spanyol gyöngyszem lett. Sevilla, Dél-Spanyolország ékköve a gyalogos közlekedés bajnoka, mivel mindössze 20 perces sétával eljuthatunk az egyik látnivalótól a másikig - írja az Express.

Iglesia de San Pedro Sevilla városábanForrás: V_E / Shutterstock.com

Sevilla nem csupán a tapas bölcsője, hanem a kulturális élvezetek kincsesbányája és Spanyolország legpezsgőbb ünnepeinek epicentruma.

A Tripadvisor első számú sevillai helyszíne, a Plaza de Espana 1928-as pompájával kápráztatja el a látogatókat, és nyugodt csónakázásra invitálja őket a csatornán. Egy Tripadvisor felhasználó, „Ectoplasm Fantasia" így áradozott: „Lenyűgözően gyönyörű! A kedvenc részem Sevillában." Egy másik felhasználó, 'Wortleybay', felkiáltott: „Wow, wow, wow! Lenyűgöző építészeti remekmű, amelyet lelkiismeretesen karbantartanak. Nem szabad kihagyni."

Jeff R pedig azt mondta:Ez egy hihetetlen hely volt számunkra. Ezt a helyet mindenképpen meg kell néznie annak, aki Sevillába látogat." A téren túl a Real Alcazar de Sevilla és a város katedrálisa kihagyhatatlan, míg a Parque de Maria Luisa a nyugalom tökéletes szeletét kínálja.

Az ősz a tökéletes időszak Sevilla meglátogatására, mivel a nyári hőmérséklet elérheti a perzselő 40 fokot.

Ezekbe az európai városokba érdemes elutazni ősszel és gyalog felfedezni:

  • Sevilla, Spanyolország
  • Velence, Olaszország
  • Porto, Portugália
  • Firenze, Olaszország
  • Athén, Görögország
  • Amszterdam, Hollandia
  • Köln, Németország
  • Milánó, Olaszország
  • Verona, Olaszország
  • Nizza, Franciaország

Nézd meg az alábbi videóban Sevilla legszebb látnivalóit:

 

 

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek