Mutatjuk, hol nyaraltak idén a magyar sztárok

A magyar sztárok is szeretnek kikapcsolódni és elvonulni a kíváncsi szemek elől. Nézzük, hol és kivel nyaraltak idén a magyar hírességek.

Mutatjuk, hol nyaraltak idén a magyar sztárok, például Korfun - illusztrációForrás: darkeyed / 93 images/pixabay


Köllő Babett

A csinos és mindig életvidám műsorvezető Korfun nyaralt a családjával. A követőinek viszont azt tanácsolja, hogy mielőtt útra kelnek és megnéznek valami nevezetességet, nézzenek utána, például a Wikipédián.

Csuti

Szabó András „Csuti" a kedvesével Olaszországban nyaralt. Az Instagram bejegyzései szerint sokat fürödtek és a magyar híresség az aperolt is megkóstolta egy elegáns szálloda medencéjében pihenve.

Gáspár Laci

A különleges hangú énekes Görögországban, Kréta szigetén, egy hangulatos tengerparti városban, Agiósz Nikoláoszban pihente ki a fáradalmakat. Van is mire rápihennie, ugyanis szeptembertől ő lesz az X-Faktor évadának egyik zsűritagja.

Csepregi Éva

A Neoton Família idén 70 éves sztárján egyáltalán nem látszik a kora, a színpadon is frissen és üdén adja elő a zenekar legnagyobb slágereit. A tehetséges énekesnő nagy rajongója a Balatonnak, ezért idén is a magyar tengernél pihent és egy koncertje előtt felkereste a zalaszentlászlói sztúpát is.

Nézd meg az alábbi videóban Ithaka legszebb tájait:

 

 

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek