10 pontos ugrást mutatott be egy bálna az olimpián

A sportrajongók imádják az „ikonikus jelenetet", amikor egy bálna az olimpián elvitte a show-t a szörfösök elől, amikor meglepetésszerűen megjelent és bemutatott egy 10 pontos ugrást.

A bálna váratlanul tűnt fel az olimpián Tahiti szigeténél - illusztrációForrás: Shutterstock/Vladimir Turkenich

Miközben a szurkolók a 2024-es olimpián Tahitin a szörf sportágban az érmekért küzdő sportolóknak drukkoltak, az elődöntőket egy váratlan vendég - egy felszínre ugró bálna - zavarta meg.

A két kommentátor éppen a versenyről beszélt, amikor a kamerák a víz egy másik részére fordultak, ahol egy bálna meglepetésszerűen megjelent.

„Hűha! Ez hihetetlen" - mondta az egyik kommentátor, mire a másik így viccelődött: „Ez itt egy tízpontos ugrás".

A rajongók ugyanúgy megdöbbentek a bálna láttán, például az egyikük azt írta: „Ikonikus jelenet, a szívem megállt volna".

A nézők azon is viccelődtek, hogy a bálna éremért versenyzett: „Milyen pontszámot kapott a bálna? Úgy tűnik, jó volt a trükkje!" egy másik kommentelő szerint: Szép technika, legalább egy bronzérmet megérdemel."

„Free Willy az aranyat akarja" - szólt egy hasonló válasz, míg egy másik rajongói kommentben ez állt: A bálna azt mondja: „Nézd, mit tudok".

Szörfös érmek az olimpián

A párizsi olimpia szörfversenyei augusztus 5-én, hétfőn értek véget, az amerikai Caroline Marks a női verseny aranyérmét szerezte meg. A brazil Tatiana Weston-Webb ezüst-, a francia Johanne Defay pedig bronzérmet szerzett.

A férfiak versenyében a francia Kauli Vaast aranyérmet, az ausztrál Jack Robinson ezüstöt, a brazil Gabriel Medina pedig bronzérmet szerzett. A szörfversenyek eredetileg a múlt hét végén fejeződtek volna be, de a hullámok hiánya miatt késett a verseny - írja a parade.com.

Nézd meg, és pontozd, hogy szerinted mennyit ér a bálna ugrása az olimpián:

 

 

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek