Tripadvisor: Ezektől a hotelektől óvakodjatok Görögországban!

Égszínkék tenger, finom ételek, fehérre meszelt házak, görög életérzés - azt gondoljuk, ezt semmi sem ronthatja el. Ez az állítás azonban sajnos hamis, hiszen ha egy koszos, kényelmetlen, igénytelen hotelba térsz haza fáradtan a sok-sok kirándulás után, az rányomja a bélyegét a nyaralásodra. Ha ezt el akarod kerülni, akkor jó helyen jársz! Összegyűjtöttük a Tripadvisor segítségével Görögország 4 szörnyű hotelét, hogy semmiképp se járj rosszul!

Sajnos nem mindenhol ilyen az ellátás GörögországbanForrás: Toms Auzins / Shutterstock

Semiramis Suites - Kréta

A Krétán található Semiramis Suites szállodát messziről kerüljétek el, mivel rengeteg negatív értékelést találtunk róla a Tripadvisor oldalán.

A leggyakoribb panaszok közé tartozik, hogy az érkezéskor nem volt senki, aki beengedte volna a vendégeket a hotelba, hiába jelezték előre érkezésük időpontját. A szobák értékelhetetlenek: a WC-ülőkék valahol hiányoznak, a zuhanyzóból nem folyik víz, és rendkívül koszos minden. Az alagsori szobák hidegek és nyirkos, büdös szag van bennük, a wifi nem működik, és - ahol folyik a zuhanyból víz - elárasztja a szobát zuhanyzás közben. Az elhelyezkedése is problémás, mivel messze van Chania város központjától.

Az ügyfélszolgálat hozzáállása különösen kiábrándító: a vendégek többször találkoztak a barátságtalan tulajdonosokkal, akik nem reagáltak megfelelően a panaszokra. Az ilyen élmények miatt a Semiramis Suites-t egyáltalán nem ajánlják azok, akik már megszálltak ott. 

Kréta, GörögországForrás: Shutterstock/Georgios Tsichlis

Hotel Albion - Athén

Az athéni Hotel Albion a vendégek beszámolói alapján egyértelműen kerülendő, szóval a közelébe se menjetek!

A szobák koszosak és elhanyagoltak, törött bútorokkal vannak berendezve és cigiszag van az összes szobában. A fürdőszobák siralmas állapotban vannak: penészesek a falak, WC-ülőkét nyomokban sem tartalmaz egyik szoba sem a hotelban, a zuhanyzó pedig közvetlenül a WC mellett van, amitől nem lehet elférni - sőt, még meleg víz sincs sokszor.

A hotel egy rossz hírű és veszélyes környéken található, emellett a személyzet undok, az épület állapota pedig rettenetes, még az alacsony árhoz képest is. Tiltólistára vele! 

Athén, GörögországForrás: Sven Hansche/Shutterstock

Andreolas Beach Hotel - Zakynthos

Az Andreolas Beach Hotel Zakynthoson egy rémálom. A szálloda tulajdonosa udvariatlan, emellett külön díjat számít fel a légkondicionálásért és a széf használatáért, ami ráadásul a recepción található. A szobák piszkosak, sokan szemetet találtak az ágy alatt, és sós víz folyik a zuhanyból, és a csapból. A reggeli minősége pocsék, az egész szálloda elhanyagolt.

Több vendég is beszámolt arról, hogy a takarítónő lopott a poggyászukból: korán reggel csak úgy besétált a szobájukba - de törülközőt nem cserélt. Ha ez nem lenne elég, a személyzet - még ezek után is - folyamatosan pénzt követel különféle indokokkal, például 25 eurót a lepedőkön lévő foltokért, és ha nem fizették ki, megfenyegették őket az útlevelek visszatartásával. Óvakodjatok ettől a helytől!

ZakynthosForrás: Greg Montani/pixabay.com

Ambiente Palace - Korfu

Az Ambiente Palace Korfun az egyik legrosszabb szálloda. Az ételek ehetetlenek, állottak és romlottak, miközben egész nap szennyvízszag van a hotel területén. Nagyon kevés az alkalmazott, aki van, az pedig sztrájkol, így nincs takarítás a szobákban.

Az "All inlclusive" ellátás egy nagy kamu, mert a csomagba tartozó italok hamar elfogynak, így vehettek sokkal drágábban piát a bárban úgy, hogy be vagytok fizetve teljes ellátásra. A szálloda elhelyezkedése borzalmas, a strandhoz vezető busz pedig nem működik, így a visszaút hosszú, emellett koszos, gusztustalan is. A fürdőszobák amellett, hogy igénytelenek, veszélyesek is, hiszen a vezetékek szabadon lógnak ki a falból.

Ha végül szóvá tennétek ezt a sok borzalmat és kártérítést kérnétek, akkor elszomorítalak, nem tudtok, mert a tulajdonost sehogy sem lehet elérni, a panaszokra senki sem válaszol. Eszetekbe se jusson ez a hely, ha Korfura mentek!

KorfuForrás: darkeyed / 93 images/pixabay

 (Forrás: Tripadvisor.hu)

Nyitókép: Shutterstock

Ha felfedeznéd Korfut madártávlatból, nézz bele az alábbi videóba:

 

 

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek