Borzongó hullámvasutazást ígér az osztrák Familypark

Az osztrák-magyar határ mellett fekvő Familypark október 30. és november 1. között idén is Happy Halloween éjszakákat tart, amelyben sok más mellett esti fényárban úszó hullámvasutazásra csábít.

 

Fotó: Familypark

 Az idényzárón showműsorok, nyereményjátékok és kísértetek is lesznek minden mennyiségben, miközben szellemidéző meglepetések és pikáns Halloween-ételek is várják a látogatókat - írja közleményében a szabadidőpark.

A hivatalos menetrend szerint a Familypark október 26-án bezárja kapuit, de néhány nap múlva Halloween alkalmából mégiscsak kinyit egy kis hátborzongatásra. A park este tízig tart nyitva, a szürkület beálltával pedig szellemidéző hangulatvilágítást kap. Ilyen fényárban ülhetnek fel a látogatók a fák csúcsai között száguldozó Rattenmühle hullámvasútra, majd bemerészkedhetnek utána a félelmetes szellemkastélyba.

Fotó: Familypark

 Pénteken és szombat este a vidámpark látogatói Leonardo repülőgépénél (erről a játékról bővebben itt) a „Shadperformance" című előadást láthatják, a nyereményjátékban pedig éves bérleteket, napi belépőket és sok más értékes tárgynyereményt sorsolnak ki. Az éttermek gasztronómiai kínálata is a Halloween tematikához igazodik: a tökből készült gulyástól a fasírtgolyócskákon át a boszorkánykonyháig, minden erről szól majd. A jelmezes vendégeknek a park dolgozói külön örülnek, de felhívják a figyelmet arra, hogy a félelmet keltő jelmezeket a gyermekek miatt inkább kerüljék. Az intézmény az ilyen jelmezben érkezőket nem engedi be a parkjába.

Familypark Neusiedlersee
A Familypark Ausztria legnagyobb szabadidőparkja. A több mint 145 000 m²-en fekvő park látványosságai négy különböző témavilágba sorolhatók: élményvár, falusi porta, meseerdő és kalandsziget. Ezenfelül a szabadidőparkban több mint 11 különféle étterem és falatozóhely található.
Nyitvatartás: október 30-án és 31-én 11-től 22 óráig, a pénztár 19 órakor zár
2015. november 1-jén 11-től 18 óráig, a pénztár 17 órakor zár
Belépő: családi nap minden pénteken, a belépőjegy 18,50 €/fő; és nyugdíjasok napja minden kedden, 60 éves kor felett a belépőjegy 10,50 €/fő
A Halloween partira a belépő: 3-tól 99 éves korig: 20,50 €, de az éves bérlettel a belépés ingyenes!
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek