Megházasodott az Il Volo jóképű tenorja

Megházasodott az Il Volo jóképű tenorja, Ignazio Boschetto, aki egyévnyi randevúzást követően vette el a szépségkirálynő Michelle Bertolinit. Bár a szűk körű esküvőről lemaradtunk, de október 10-én láthatjuk a tenort az Il Volo formációban, ugyanis koncertet adnak az MVM Dome-ban. 

Megházasodott az Il Volo világsztárja, Ignazio BoschettoForrás: Instagram/ignazioboschetto

Megházasodott az Il Volo jóképű tenorja

Decemberben már szárnyra kapott a hír, hogy Ignazio Boschetto, a nemsokára hazánkban is koncertet adó Il Volo egyik tagja eljegyezte barátnőjét, az olasz-venezuelai modellt, aki tavaly év végén a közösségi médiában mutatta meg eljegyzési gyűrűjét.

Bár az esküvő dátumát titokban tartották, idén szeptember közepén megjelent a hír: szűk körű ceremónia keretében örök hűséget fogadtak egymásnak. Az esküvőn a családtagok és néhány barát mellett természetesen részt vett az Il Volo további két tagja és az együttes menedzsere is.

A hírek szerint az ifjú feleséget 2013-ban választották meg Miss Venezuela International-nek, emellett egy sushi étterem és borospince tulajdonosa is.

Közismert, hogy az olasz énekegyüttes tagjai, a „popera" műfaj világsztárjai különösen védik magánéletüket és az esküvőről is csupán csak néhány kép jelent meg a közösségi médiában.

Október 10-én azonban élőben láthatjuk Budapesten, az MVM Dome-ban Ignazio Boschetto-t, Gianluca Ginoble-t és Piero Barone-t, hogy ismét elvarázsolják a hazai közönséget csodálatos dalaikkal - tudtuk meg a szerkesztőségünkbe eljuttatott sajtóközleményből. 

Már hangolódhattok is a koncertre az II Volo egyik legújabb dalával:

 

 

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek