Látványos koncerttel tér vissza Budapestre a Hegedűkirály

André Rieu, a holland Hegedűkirály nagyszabású koncerttel tér vissza Budapestre, a Johann Strauss Zenekar élén. A kiváló hegedűművész és karmester több világhírű szólistával egy látványos és grandiózus műsort ad 2025 novemberében, az MVM Dome-ban.

André Rieu, a hegedűkirály nagyszabású koncerttel tér vissza Budapestre, az MVM Dome-baForrás: Koncertpromo/Presspresso

Látványos koncerttel tér vissza Budapestre a magyarok egyik nagy kedvence, a Hegedűkirály André Rieu

40 millió eladott albummal, több mint 500 platina díjjal, közel 10 millió Facebook-követővel, több milliárdos nézettséggel a YouTube-on, évente több mint félmillió nézővel világszerte, a karizmatikus hegedűművész kétségtelenül a világ egyik legsikeresebb előadója.

André Rieu hazánkban is rendkívül népszerű, nem véletlen, hogy az idei novemberi koncertjére pillanatok alatt elfogytak a jegyek" – mondta Horváth Roland, a fellépést szervező Koncertpromo ügyvezetője. A nagy érdeklődésre való tekintettel azonban - sok rajongó örömére - jövőre ismét sikerült a „keringőkirály"-t Magyarországra csábítani, aki már egy meglepetéssel is készül a hazai közönség számára"- tette hozzá a főszervező.

A közönség tehát ismét egy elbűvölő estét élhet át, amelyen az opera, musicalek és operettek időtlen klasszikusai, valamint gyönyörű filmzenék, népszerű dallamok és természetesen romantikus keringők is megszólalnak majd, pazar jelmezekkel és varázslatos látványvilággal kiegészítve a korosztályokon átívelő élményt.

A 2025. november 28-i koncertre már kaphatók a jegyek.

Az alábbi videóból ízelítőt kaphatsz, hogy milyen fergeteges hangulatban telnek a mester koncertjei:

 

 

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek