Külföldi világsztárok Szegeden, a Coca-Cola SZIN fesztiválon

Augusztus 28-án a svéd világsztárral, Zara Larssonnal startol el a Coca-Cola SZIN fesztivál. A négynapos Tisza-parti giga bulira az énekesnő legújabb, Venus című albumának dalait és korábbi slágereit hozza el. A magyar könnyűzenei élet legismertebb előadói is fellépnek, többek között Azahriah is. Külföldről érkezik Armin Van Buuren és Kamrad, akik szintén megtáncoltatják a fesztiválozókat.

Zara Larsson is fellép Szegeden, a Coca-Cola SZIN fesztiválonForrás: Zara Larsson/ Instagram

Már a Szegedi Ifjúsági Napok első napján elszabadulhatnak a táncos energiák, hisz a svéd világsztár, Zara Larsson elhozza Szegedre legújabb lemezének dalait. A Venus az énekesnő negyedik albuma, ami remek példája a „szuper szórakoztató" popzenének. Táncolható dalok, egy igazán jó zenei gyűjtemény – mondta Zara még az album megjelenése előtt.

Zara Larsson pályafutása

Zara Larsson 10 éves volt, amikor hirtelen hatalmas népszerűség szakadt a nyakába, megnyerte ugyanis a Got Talent svéd változatát. A Céline Dion dal, mellyel elvitte a pálmát olyan hatalmas siker lett, hogy lemezre is került és hetekig kirobbanhatatlan volt a svéd slágerlistákról.

2015-ben az év egyik popslágerét dobta a köztudatba, a Lush Life folyamatosan ömlött a rádióból, a YouTube-on már több, mint 840 millió megtekintésnél jár, 24 ország slágerlistájára került fel és a Spotify-on közel 1,5 milliárd streamelésnél tart.

Nagy kollaborációk is fűződnek a nevéhez, így Never Forget You MNEK-kel, a Girls Like Tinie Tempah-val vagy a This One's for You David Guettával és persze megérkezett a Clean Bandit-tel elkészült Symphony, ami nagy rádiós siker lett itthon is.

Zara Larsson – akit a Times beválogatott a legbefolyásosabb tinik közé, és felkerült a Forbes 30 legbefolyásosabb 30 év alattiak listájára is – a szintén svéd ABBA egyik slágerét is rendszeresen műsorára tűzi, minden bizonnyal a SZIN-en is elhangzik majd a Lay All Your Love On Me. És persze a legújabb album, a 'Venus' slágerei is sorjáznak majd, köztük az első kislemezdal a Can't Tame Her, ami a hazai rádiós toplistára is felkerült.

Hatalmas bulira számíthatunk a színpadi jelenségként és elképesztő énekesként is szerethető pop-bomba koncertjén a Tisza-parti fesztiválon, ahol természetesen lesz még produkció bőven. A hazai pop-rock-hip-hop szcéna java mellett jön Armin Van Buuren és Kamrad is és a Coca-Cola SZIN-en zárja a nyarat majd Azahriah is.

Kedvcsináló gyanánt hallgass bele Zara Larsson egyik legjobb dalába, ami talán a Coca-Cola SZIN fesztiválon is felcsendül:

 

 

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek