Zendaya Budapesten!

A világhírű színésznő, Zendaya megérkezett Budapestre! Pontosabban az élethű mása a Madame Tussauds viaszmúzeumba, ahol közös szelfit is készíthettek vele.

Zendaya szobra egy a pécsi Zsolnay gyár által díszített padon ülForrás: Madame Tussauds Budapest

A Madame Tussauds Budapest folyamatosan új, tökéletesen élethű szobrokkal gazdagodik. Vannak, amelyek időszakosan, mások akár évekre „beköltöznek" a magyar főváros viaszfigurái közé. Mi is hírt adtunk róla, hogy legutóbb Benedict Cumberbatch mása lett a múzeum új lakója, melynek megalkotásában a sztár maga is aktívan részt vett.

Most a 27 éves hollywoodi ikon, a Golden Globe- és Emmy-díjas Zendaya lett a múzeum új lakója. Az Amszterdamból érkező figurán annak a ruhának a másolata látható, amelyben az öltözködési forradalmat kirobbantó Zendaya a 71. Emmy-gálán tündökölt 2019-ben, Los Angelesben.

Zendaya egy igazán különleges teremben kapott helyet többek között Brad Pitt, Robert Downey Jr., Madonna, Ryan Gosling és Leonardo DiCaprio társaságában.

A VIP-party terem a Gellért fürdő hangulatát idézi, a dekoráción kézművesek és szakemberek tucatjai dolgoztak, fontos szempont volt például, hogy a Gellérthez hasonlóan itt is Zsolnay porcelán formák gyönyörködtessék a szemet. Az amerikai színésznő egy olyan padon foglalhat helyet, amelyet a világhírű Zsolnay manufaktúra díszített fel egyedi kerámia berakásokkal.

A terem másik „hungarikuma" az az embernagyságú gyönyörű Zsolnay sellő, amely a szemközti padon látható és Zendayával „szemez" majd. Ez az alkotás is a pécsi gyárból került a Madame Tussauds Budapestbe.

Zendaya Magyarországon forgatta a Dűne című filmet, amelynek az alábbi videóban nézheted meg az előzetesét:

 

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek