Ezek a legjobb kertmozik országszerte

A hűvös, hangulatos nyári esték egyik legjobb programja kétségtelenül a kertmozizás, amikor a csillagok alatt a legnagyobb klasszikusokat, vagy éppen a legújabb filmes alkotásokat nézhetitek összebújva a pároddal vagy nagyokat nevetve a gyermekeddel. Bemutatjuk a legjobb kertmozikat és az idei kínálatukat.

A kertmozi egy romantikus nyári program lehet - illusztrációForrás: Shutterstock/New Africa

Bikás park

Újbudán a B32 Galéria és Kultúrtér ingyenes vetítéseket szervez augusztus 8. és 29. között. A csillagos ég alatt olyan filmeket élvezhetünk, mint a mint a Mamma Mia! 2., a Sherlock Holmes, a Forrest Gump, vagy a A legnagyobb showman.

A vetítések pontos dátumáról ide kattintva tájékozódhattok.

Várkert Bazár

A Várkert Bazár kertmozija elképesztően gyönyörű panorámával vár, miközben július 17. és augusztus 28. között az elmúlt pár év legjobb magyar alkotásait vetítik az érdeklődőknek, akik a kutyusaikat is magukkal vihetik.

További infókért kattintsatok ide.

Margitsziget

A Margitszigeti Atlétikai Centrum szabadtéri területe augusztus 8-tól ismét otthont ad a Mozisziget sorozatnak, ami az európai kulturális intézetek magyarországi hálózatának ingyenes szabadtéri vetítéssorozata. Két héten át több ország alkotásait nézhetjük meg a csillagok alatt, mindenféle műfajban.

A filmek pontos listájáért kattints ide.

Budapest Garden

Az óbudai Budapest Garden hosszú évek óta várja nyaranta a filmek szerelemeseit a szabad ég alá. Az ingyenes vetítésekre nem lehet előre lefoglalni a helyeket, ezért érdemes időben érkezni. Az üdítőért és a rágcsálnivalókért viszont fizetni kell.

Bővebb információkat ide kattintva találsz.

Velencefürdő

A Velencefürdői Kertmozi az ország egyik legkisebb pop-up kertmozija közvetlenül a Velencei-tó partján, a Béke Strandon található. Idén olyan filmeket nézhetünk meg a szabad ég alatt, mint az Isten hozta, őrnagy úr!, az Annie Hall című romantikus dráma, vagy az Űrgolyhók című sci-fi/vígjáték. A kertmoziba piknik jegy, székes jegy és VIP páros jegyek vásárolhatók.

Megközelítés és további információk ide kattintva érthetők el.

Fövenyes Kertmozi, Balatonudvari

Balatonudvari egyik eldugott utcácskájában bújuk meg egy hangulatos, retro kertmozi, ahol friss popcornnal, hideg üdítőkkel várnak. A repertoárban a mozi komplexumok legújabb filmjei szerepelnek, ráadásul a szervezők figyelnek rá, hogy gyerekeknek szóló családi, animációs filmeket is vetítsenek, mint például a Gru 4. vagy az Agymanók 2.

A filmek listáját ide kattintva nézheted meg.

Barlang, Szentendre

A festők városában található Barlang nyaranta vetítéseket is tart a szabad ég alatt. Idén is széles kínálatból válogathatunk. Látható lesz például Hayao Miyazak legújabb animáció filmje, A fiú és a szürke gém, a Lefkovicsék gyászolnak című magyar dramedy, vagy a Vendég a francia kastélyban című romantikus vígjáték.

A vetítések pontos dátumáról ide kattintva tudhatsz meg bővebb információt.

 

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek