Ezeket a szabadulószobákat imádni fogjátok!

Az évszázad rejtélyei várnak ránk, hogy megoldjuk őket és megmentsük a világot! A játékos és izgalmas tudáspróbák kiváló csapatépítő- és családi programok lehetnek még a hidegebb hónapokban is: ezeket a szabadulószobákat imádni fogjátok!

A szabadulószobákat úgy alakították ki, hogy a rejtélyei megmozgassák az elmét - illusztráció

Forrás: MTI/Vasvári Tamás

Ezeket a szabadulószobákat imádni fogjátok!

Különleges megmérettetésre vágyunk? Kipróbálnánk magunkat nyomozóként vagy a világ megmentőjeként? A szabadulószobákban ezt mind megtehetjük! Magyarországon számtalan ilyen trükkös hely várja, hogy megfejtsük rejtélyeiket. Megmutatjuk a legizgalmasabbakat!

Nem kell megijedni!

A Mystique Room 2 helyszínen, 18 különböző tematikájú szabadulószobával vár minket egész évben. A csodálatos díszletek és a szerepjátékok szinte egy másik univerzumba röpítenek minket az alatt az egy óra alatt, míg megoldjuk a feladatokat. A játékokon 2-8 fős csapatokban vehetünk részt. Kezdhetjük a feladványokat Alice csodaországában vagy a Varászkastélyban, de felfedezhetjük a Fáraó sírját vagy a tenger mélyét a Tengeralattjáró pályán. A hely gyerekekkel is nyugodtan látogató, szobáik ugyanis nem az ijesztegetésről szólnak, hanem a forgó agytekervényekről és az élményekről.

  • Ára: 2 fő: 8990 Ft/fő, 3 fő: 8316 Ft/fő, 4 fő: 6237 Ft/fő, 5 fő: 4990 Ft/fő, 6 fő: 4990 Ft/fő
  • Helyszín: Budapest, V. kerület

Íme az egyik szabadulószobájuk:

Harry Potter és a Hentes

Az Időcsapda szabadulószobát az igaz Harry Potter rajongóknak mindenképpen ki kell próbálni! A helyszínen több pályán is várják az olyan „muglikat", akik egy órára szívesen bújnának Harry Potter és barátai bőrébe, hogy megmentsék a varázs világot. Akik viszont a félelmetesebb és veszélyesebb kihívásokat szeretik, szintén megtalálhatják a maguknak való szobát.

A 18 éven felüliek számára kialakított pályán a Hentes becenévre hallgató sorozatgyilkost kell elkapniuk a játékosoknak, de azzal számoljunk, hogy valóban az egyik legrémisztőbb feladvány. Egy-egy szobát akár online is kipróbálhatunk. A legtöbb programot 2-6 fős csoportoknak tervezték.

  • Ára: 19.900 – 22.000 Ft + 6 fő felett +3500/fő
  • Helyszín: Budapest, VII. kerület

Ezt csak saját felelősségre nézzétek meg!

Hol van a gyilkos?

A Neverland Budapest az egyik legkülönlegesebb bár és szabadulószoba a fővárosban. Itt egy helyen vehetünk részt egy izgalmas szabaduló programon és kóstolhatjuk meg a finom ételeket és koktélokat. Többféle tematika közül választhatunk, amik közt korhatárosak is vannak, így ezek főként a felnőtteknek vagy nagyobb fiataloknak szólnak. 60 percünk van megoldani például a skizofrén sorozatgyilkos rejtélyét, vagy felfedezni az azték sírkamrát, esetleg kiállni a mágus próbáját.

  • Ára: 2 fő: 9000 Ft/fő, 3 fő: 7000 Ft/fő, 4+ fő: 5000 Ft/fő
  • Helyszín: Budapest, VII. kerület

Egszerűen elképesztő előzeteseket gyártanak:

Mentsük meg a világot!

A ParaParkban igazi csapatmunkára lesz szükségük a látogatóknak. Közös erővel kell megmenteni a világot az őrült tudóstól, megtalálni az eltűnt szomszédot vagy leleplezi a gyilkost. Ezek a pályák kevésbé félelmetesek, de inkább nagyobb gyerekeknek és felnőttek ajánlják őket. A hangsúly a közösségen van, így kiváló csapatépítő vagy családi szórakozás lehet. A ParaPark különleges ajánlata, hogy nagyobb létszám esetén akár külső helyszínre is elhozzák a felejthetetlen élményt.

  • Ára: 10.000 forint
  • Helyszín: Szeged, Győr, Budapest, Pécs

A legnehezebb pályák

A Knowland pályái nem mondhatóak túl könnyűnek, de a szórakozás garantált náluk is, ami nem véletlen, hiszen világviszonylatban is kiemelkedő minőségűek a pályáik. Díszletük valósághű és szereplőik sem zökkenek ki a legváratlanabb helyzetekben sem. 5 pálya közül választhatunk, de rosszul semmiképp sem dönthetünk.

A Csernobil szobában a történelmet kell megváltoztatnunk, de felfedezhetjük a metró sötét alagútjait vagy elkaphatjuk a Motel hívatlan vendégét, mielőtt ő találna ránk. A játékhoz 2-6 fős csapatokba kell állnunk, akikkel jól együtt tudunk működni és megoldani az évszázad rejtélyét.

  • Ára: 2 fő: 4900 Ft/fő,  3 fő: 4663 Ft/fő, 4 fő: 3998 Ft/fő, 5 fő: 3398 Ft/fő
  • Helyszín: Debrecen

 

 

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek