Különleges szállások a Balaton környékén

Felborult ház, ősi jurta vagy éppen egy hordó belseje – melyikben aludnál szívesebben? Mi szívünk szerint mindegyiket kipróbálnánk, ezért megmutatjuk nektek, milyen különleges szállások vannak a Balaton környékén! Ehhez nem is kell meseországba utazni, elég csak körülnézni a magyar tenger körül.

Különleges szállások a Balaton környékén:például óriási hordóban is lakhatszForrás: egzotikuskertapartman.hu

Íme a mesebeli különleges szállások a Balaton környékén:

Padlófűtéses sátor franciaággyal Káptalantótiban

Az Istvándy liget körülbelül öt perc autózásra fekszik a Balatontól Káptalantótiban. A különleges ligetben szinte hallható a csend, amit legfeljebb a közelben legelésző szürkemarhák, madarak és tücsök hangja tör meg. A levegőt a hatalmas árnyat adó fák és a közelben csörgedező patak is hűti.

A szállásként működő sátorban egy hatalmas franciaágy, szabadon álló fürdőkád és romantikus hangulat várja a vendégeket. A hűvösebb időben padlófűtéssel melegítenek. A sátor előtt akár függőágyból is figyelhetik éjjel a csillagokat az ott megszállók. A vadregényes táj nyugalmában minden stresszt és fáradtságot hátrahagyhatnak.

Info:istvandy.hu

Istvándy ligetForrás: https://www.istvandy.hu

Óriáshordó medencével Balatonalmádiban

A Balatonalmádiban fekvő apartmanszállást sokan hasonlítják a földi paradicsomhoz és egy cseppnyi tengerparthoz, hiszen a kertben pálmafák adnak hűsítő árnyékot és kaktuszok gyönyörködtetik a szemet. A különféle szállások között óriási hordókban is megszállhatnak, melyek minden szükséges kényelemmel, franciaággyal és tévével is fel vannak szerelve. A különleges bungalók előtt egy kis medence ad felfrissülést.

Info:egzotikuskertapartman.hu

Óriáshordó bungalo BalatonalmádibanForrás: https://www.egzotikuskertapartman.hu/

Természetközeli élmény a jurtában Balatongyörökön

A balatongyöröki szállás tökéletes helyszín a testi-lelki-szellemi töltekezésre és a természettel való harmonikus együttélésre. Emellett úgy érezhetik magukat, mintha több síkon utaznának az időben, hiszen az ősi időket idéző jurták teljes kényelemmel vannak felszerelve. A magyar fejedelmekről, királyokról és szentekről elnevezett épített sátrakban valódi harmóniában kerülhetnek a természettel, ezekben igazán pihentető lesz a kikapcsolódás.

Infó: jurtahotelbalatongyorok.hu

Balatongyörökön jurtában is alhatunkForrás: https://jurtahotelbalatongyorok.hu

Jaj, felborult a kockaház!

A vonyarcvashegyi erdő szélén hívogat különleges formájával a felborult kockaház. A kabin formabontó elhelyezése és luxus kialakítása biztosítja az izgalmas nyaralást. A házból kitekintve elénk tárulnak az erdő fái, befelé pedig áramlik a fény. A teraszra az utcáról nem lehet belátni, így biztosítja a nyugalmas elvonulást. Az intim környezetből kilépve az erdei tisztáson és erdei utakon is sétálhatnak a vendégek.

Info:cabinbalaton.hu

Egy erdei faház is hangulatosForrás: cabinbalaton.hu

Feltöltődés a sziklában Kapolcs mellett

Akár a tökéletes lelki békét is elérheti azok, akik a lombok között ejtőznek vakációjuk alatt. Erre találhatnak lehetőséget Kapolcs mellett a Balaton felvidéken. Itt jakuzzis lombházakban lehet pihenni, de a Sziklát is elfoglalhatják, ahol igazán érezni a szabadságot és a helyszín spirituális töltöttségét. A különleges formájú épületben minden megtalálható, amire csak szükség lehet, emellett a panoráma is felejthetetlen.

Info:kapolcs.treehouses.hu

Kapolcs mellett jacuzzis lombházakban pihenhetszForrás: https://kapolcs.treehouses.hu/

 Ha szereted a különleges házakat, ne hagyd ki az alábbi videót:

 

 

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek