Ezek az izgalmas ingyenes programok várnak Pest környékén

Unod már a megszokott hétvégéket, és valami igazán különlegesre vágysz? Pest vármegye ebben az évszakban tele van olyan eseményekkel és programokkal, amelyek nem csak szórakoztatóak, de a pénztárcádnak is barátságosak. Akár a zenét, a kultúrát, a gasztronómiát, vagy éppen a művészeteket kedveled, van itt számodra valami. Most mutatunk néhány programot, ahol egy fillért sem kell költened, mégis gazdag élményekkel térhetsz haza!

Gödöllőn található az egyik legszebb magyar kastély, ahol szintén ingyenes programok várnakForrás: Gödöllői Királyi Kastély - Royal Palace of Godollo Facebook oldala/www.batatamas.hu/Bata Tamás

Gödöllői Királyi Kastély látogatás - Augusztus 20.

Ha nincs még programod augusztus 20-án, akkor a Gödöllői Királyi Kastélyban a helyed, ahol különleges programokkal várják a látogatókat. Bár maga a kastély belépődíjas, az ünnepi rendezvényeken való részvétel - például a parkban szervezett szabadtéri programok és bemutatók - ingyenesek lesznek. A gyönyörű park remek lehetőség egy kellemes sétára is. Figyelem: bár ingyenes a program, regisztrálni kell a részvételért, amit ide kattintva meg is tehetsz! 

 Tápiófeszt - Nagykáta, Szeptember 6-7.

A Tápiófeszt egy hagyományőrző, gasztronómiai és kulturális fesztivál, mely szeptember 6-7. között kerül megrendezésre Nagykátán. A rendezvény számos ingyenes programot kínál, köztük népművészeti bemutatókat, lovas felvonulást, folklór műsorokat és helyi specialitásokat felvonultató piacokat. Az esti koncerteken híres előadók, köztük a Hooligans fog fellépni, de erre már jegyet kell váltani. Bővebb információt ide kattintva találsz!

A zene és a tánc hangsúlyos szerepet kap Nagykátán is - illusztrációForrás: Szentendrei Skanzen Facebook oldala

 Dunakeszi Feszt - Szeptember 6-8.

Dunakeszi lakosok, figyelem! Ez most Nektek (is) szól. A Dunakeszi Feszt idén is ingyenesen látogatható, de kizárólag azoknak, akik lakcímkártyájuk szerint Dunakeszin élnek. Akik nem, azoknak jegyet kell váltaniuk. A fesztivál számos koncerttel, kulturális programmal és vásárral várja az érdeklődőket. A rendezvény célja, hogy szórakozást nyújtson minden korosztály számára. A helyszínen gyermekprogramok és szabadtéri színpadi műsorok is helyet kapnak.

 TE!Feszt - Augusztus 23-25

Az Andrássy út újra megtelik kulturális eseményekkel. Több tucat színházi előadás, könnyűzenei koncertek, gyerekprogramok és gasztronegyed is vár minden érdeklődőt. A legjobb, hogy az esemény ingyenes és kifejezetten családbarát! Az Ivan & the Parazol és a Hooligans mellett feltörekvő zenészek is fellépnek a rendezvényen. A részletes programokat ide kattintva éred el.

 "Fotográfia Világnapja" –  (augusztus 19.)

A Mai Manó Ház ingyenes belépést biztosít augusztus 19-én, a Fotográfia Világnapja alkalmából. Ezen a napon különleges fotókiállítások várják az érdeklődőket, ahol kortárs és klasszikus alkotók műveit csodálhatják meg a látogatók. Ez az esemény remek lehetőség, ha érdeklődsz a fotográfia iránt. További információk itt érhetők el.

 

 

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek