Idén is elindul a Télapó Expressz a Nyugatiból

Idén is elindul a Télapó Expressz a Nyugatiból

A gyerekek és családok december 2-án, 3-án és 4-én a híres 424-es gőzmozdonnyal húzott ünnepi vonaton manók kíséretében utazhatnak a Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Parkba, ahol találkozhatnak Süsü sárkánnyal és a Tévé Macival is - olvasható a MÁV közleményében.

Fotó: Vasúttörténeti Park Facebook

Mindhárom napon, a délelőtti és délutáni előadások alkalmával, az Orient Csarnok színpadán az Eszter-lánc Mesezenekar szórakoztatja majd a látogatókat. A Mikulás feldíszített gőzmozdonnyal érkezik a csarnokba, hogy minden gyereknek egy-egy mikuláscsomaggal kedveskedjen. De a legkisebbeket számos más adventi meglepetés is várja, többek között olyan programokkal, mint a Tévé Maci szobájának nevezett Maci Pecó, vagy a Hetedhét gyerekhíradó, ahol a gyerekek műsorvezetőként is kipróbálhatják magukat.

Aztán találkozhatnak Snoopyval, aki ajándék tetoválásokkal, jelvényekkel, valamint óriás kirakó játékkal kedveskedik nekik. Kipróbálhatják milyen homokképet festeni, vagy hogyan lehet angyalkát készíteni, de lesz arcfestés és a szervezők szerint számos kóstolásra váró finomság is. A Télapó Expresszre jegyet 3500 forintért lehet vásárolni, de már csak a pénteki napra. Minderről bővebben ezen az oldalon olvashat.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek