Milyen egy hazai ötcsillagos hotel séfjének főztje?

Milyen egy hazai ötcsillagos hotel séfjének főztje?

Egyedülálló francia konyakvacsorát rendeznek szeptember 12-én az Academy Golf Budapest éttermében. A vacsora az Accent Hotel Management szállodaüzemeltető cég őszi gourmet rendezvénysorozatának első állomása lesz.

Különösen érdekessé teszi a programot, hogy a rendezvénysorozat egyes állomásain más és más összeállításban képviseltetik majd magukat az Accent Hotel Management séfjei, akik 4-5 csillagos szállodákból érkeznek. Így az érdeklődők bepillantást nyerhetnek az adott szállodák séfjeinek ízlésvilágába is.

Hogy melyek ezek a szállodák? Például az ötcsillagos Tarcali borhotel, az Andrássy Rezidencia, az ötcsillagos hévízi Lotus Therme, a Tisza-tó első wellness szállodája, a négycsillagos Tisza Balneum Hotel, vagy a szintén négycsillagos Greenfield Hotel Bükfürdőn.

A szeptemberi eseményre szintén az Accent üzemeltetésében lévő helyszínen, az Óbuda zöldövezeti környezetében található, városi panorámával rendelkező Academy Golf éttermében lesz. Az este folyamán a résztvevők megismerhetik a francia konyakok különleges világát, olyan ízletes fogásokkal, melyek teljesen új ízharmóniát hoznak létre. Az este folyamán a Royal Cognac szakértői is jelen lesznek és bemutatják a vendégeknek a konyak történelmét, eredetét és készítési technológiáját.

Hasznos infók
A vacsora ára: 14 900 forint / fő
Augusztus 31-ig 10% előfoglalási kedvezménnyel lehet asztalt foglalni az Accenthotels.hu/sefvacsora oldalon.
Cím: Academy Golf Budapest, 1037 Budapest, Perényi út 6., +36 30 730 32 70
Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek