Így biztosan nem tűnik el a csomagod a repülőtéren – Egy család jópofa utazási trükköt talált ki

Így biztosan nem tűnik el a csomagod a repülőtéren, ha te is megcsinálod ezt a vicces, a TikTok-on nagy sikert arató utazási trükköt. Egy Missouri állambeli apukát sikeresen megtréfált a családja, miután a felesége és a gyerekei egy hatalmas arcképet ragasztottak a feladott poggyászára - így biztosítva, hogy könnyen észrevegye a táskáját, amikor leérkezik a poggyászszalagról.

Így biztosan nem tűnik el a csomagod a repülőtéren – Egy család jópofa utazási trükköt talált kiForrás: Kelsey Thorne

A 29 éves Kelsey Thorne a tréfát az apjával, Mike Bone-nal játszotta el, miközben a családjuk a Dominikai Köztársaságba, Punta Canára utazott. Thorne elmondta, hogy az apja színvak, ami néha megnehezíti számára, hogy megtalálja a táskáját a poggyászszalagon.

„Anyukámmal, Carrie Bone-nal azon viccelődtünk, hogy mennyi időbe telik majd megtalálni a csomagjainkat a nyaraláson, mivel apukám színvak" - mondta Thorne, aki az amerikai hadsereg orvosaként dolgozik. Ezért kitaláltuk, hogy készítsünk egy óriási matricát a bőröndjére, hogy felgyorsítsuk a folyamatot".

Thorne-nak van egy egyedi termékekkel foglalkozó boltja is, így a feladatot könnyű volt kivitelezni. Elkészítette a matricát, és az édesanyja az idősebb testvérével, Taylorral együtt kitalált egy tervet.

„Amíg anyukám elterelte apukám figyelmét, én felhelyeztem a matricát a bőröndjére, és bepakoltam a kocsiba. Apám kitett minket a repülőtér bejáratánál, amikor parkolni ment, akkor ki tudtuk csempészni a bőröndjét".

Thorne egy TikTok-videót tett közzé, amelyen apja reakciója látható a meglepetésre, amikor a család megérkezett a Punta Cana nemzetközi repülőtéren a poggyászkiadóhoz. A felvétel több mint 8,2 millió megtekintést ért el.

„Először zavarba jött, amikor az emberek nevettek, ránéztek és azt kiabálták, hogy 'Itt a bőröndöd." Végül az édesapa is velük nevetett – írja a Foxnews.

Thorne nem számított arra, hogy a TikTok videó vírusként terjed majd, de „örül, hogy mindenki annyira élvezte", mint ő és a családja. „Mindannyiunknak szüksége van időnként vicces, egészséges pillanatokra."

 

Ezek is érdekelhetnek