Utazási horoszkóp - Így nyaralj a csillagjegyed szerint

Utazási horoszkóp alapján nyaralni? Miért is ne! Van, aki a bakancsos-hátizsákos kirándulásokat kedveli, míg másnak a gondtalan napozás okoz örömet. Persze sokan unják az édes semmittevést, ők inkább a helyi látványosságokra szavaznak. Csillagjegyed elárulja, hogy neked mit jelent az álomutazás, és melyik várost érdemes felkeresned!

Utazási horoszkóp - Mutatjuk, hogy nyaralj a csillagjegyed szerint - illusztrációForrás: Shutterstock/ Kaspars Grinvalds

Kos csillagjegy

03. 21. – 04. 21.

Irány Olaszország! Az utazás szeretete a véredben van: meg akarod ismerni, sőt hódítani a nagyvilágot! Igazán nyitott személyiség vagy, aki kíváncsi más kultúrákra, szokásokra. A mediterrán életstílus különösen közel áll hozzád. Olaszország bármelyik üdülővárosa nyáron jó választás lehet, a lényeg, hogy se napfényből, se látnivalóból ne legyen hiány!

Bika csillagjegy

04. 22. – 05. 22.

„Nekem a Balaton a Riviéra" Szinte kizárt, hogy kényelemszerető Bikaként önszántából bakancstúrára, világhódító körútra indulj! Nagy örömet jelent neked, ha ráérős tempóban fedezheted fel a látnivalókat, pihenésképpen pedig kényelmesen ebédelhetsz, vacsorázhatsz a helyi éttermekben. A természet szépségeinek is szívesen hódolsz, a Föld elem szülötteként igényled a kirándulást. Egy nyaralás a Balaton-felvidéken, a Káli-medencében kellemes kikapcsolódást ígér.

Ikrek csillagjegy

05. 23. – 06. 22.

Élénk, vidám természetű lévén imádod a társasutazásokat. Az új kapcsolatok, ismeretségek legalább olyan fontosak neked, mint az utazás élménye. Idén is jól teszed, ha a szervezett városnéző utak közül választasz. Intellektuálisan nyitott, érdeklődő személyiségként szívesen mész múzeumba, kiállításra, színházba a nyaralás alatt is. Idén nem maradhat ki a kultúra városa, Pécs sem, ahol minderre lehetőséged nyílik.

Pécs tökéletes lehet az Ikrek csillagjegy szülötteinekForrás: Pixabay/ArmbrustAnna

Rák csillagjegy

06. 23. – 07. 22.

Gondoskodó, érzékeny és családszerető vagy, ám hajlamos rá, hogy túl sokat aggodalmaskodj. Idén valóban legyen pihentető a nyaralás: ha van rá lehetőséged, utazz el valahova a pároddal kettesben! Válassz a hazai vízpartok közül, vagy látogass el egy termálvizes fürdőhelyre pár napra. Jó választás lehet például a kénes vizű fürdőiről híres Harkány, mert Rákként, a víz elem szülötteként, a fürdőzés jelentheti a legjobb kikapcsolódást.

Oroszlán csillagjegy

07. 23. – 08. 22.

Tüzes jegy lévén semmi bajod a hőséggel, sőt! Nagyvonalú, lehengerlő természetedhez a luxus- és a hajóutak illenek: nem nehéz elképzelni egy jacht vagy vitorlás fedélzetén, pezsgővel a kezedben! Az egzotikus tájak szerelmeseként szívesen fedezel fel új ízeket, helyeket, kultúrákat. Idén is különleges élményekben lehet részed, ha útnak indulsz. És nemcsak külföldön: Siófokon a vízparton túl az  éjszakai életet is élvezheted.

Szűz csillagjegy

08. 23. – 09. 22.

Gyakorlatias, szorgalmas alkat vagy, aki a nyaralás alatt sem kedveli a céltalan semmittevést, két nap múlva már untat a wellness, a tengerpart örömei. Fontosak neked az inspiráló kulturális hatások, és a régi korok emlékeinek tanulmányozása. Idén látogasd meg valamelyik történelmi városunkat, ahol még nem jártál: Keszthelyen vagy Sopronban sok színes kulturális program vár.

A Szűz csillagjegyűeknek érdemes megnézni Keszthelyen a Festetics-kastélytForrás: Shutterstock/Anze Furlan

Mérleg csillagjegy

09. 23. – 10. 22.

Egy kis kaland, egy kis fényűzés, érdekes helyszínek, hangulatos éttermek: ezekre vágysz! Szereted élvezni az élet apró örömeit, nyaraláskor is szükséged van rá, hogy zajos társaság vegyen körül. Érdekelnek a művészetek, szívesen mész este klubokba, koncertekre. A társasági eseményeken könnyen teremtesz új kapcsolatokat, ha egyedülálló vagy, szívesen flörtölsz. A horvát tengerpart és Split jó választás lehet.

Skorpió csillagjegy

10. 23. – 11. 22.

Bár igazi hedonista vagy, most mélyebb élményekre vágysz, a felszínes örömök nem tesznek elégedetté. Vonz a spiritualitás, felerősödik benned az idegen kultúrák megismerésének vágya. Persze azért a kényelem is fontos marad, szívesen időzöl kényelmes hotelekben, ahol semmire sincs gondod. A víz elem szülötteként a nyaralás elképzelhetetlen a számodra fürdőzés nélkül: Gyula termálfürdői idén is testileg-lelkileg feltöltenek.

Gyulán az Almásy-kastélyt is felkereshetedForrás: Facebook/ Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont

Nyilas csillagjegy

11. 23. – 12. 21.

A világ vándoraként, csavargójaként, ha tehetnéd, mást sem tennél egész életedben, mint utazgatnál! Lételemed a felfedezés, a világjárás, fontosnak tartod, hogy tágítsd a látóköröd. Idén itthonra is érdemes bakancsos-hátizsákos túrát szervezned. A lényeg, hogy minél több, korábban nem látott várost ejts útba! Mivel a Nyilas nagyon sportos jegy, egy kenutúra a Tiszán szintén tökéletes kikapcsolódást biztosít.

Bak csillagjegy

12. 22. – 01. 20.

Felelősségteljes, állhatatos személyiség, mindig lehet rád számítani. A nyaralást ugyanúgy megszervezed, mint a mindennapjaid. Mivel keményen megdolgozol a sikerért, a nyaralás a számodra valóban a pihenésről szól. Jó lenne, ha idén is olyan helyszínt választanál, ahol gondtalanul szórakozhatsz, kikapcsolódhatsz és feltöltődhetsz a nyári hónapokban. A Fertő-tó környékén kellemesen pihenhetsz.

Vízöntő csillagjegy

01. 21. – 02. 18.

Szeretsz egy kicsit kilógni a sorból, ezért szinte biztos, hogy nem a legfelkapottabb úti célok közül választasz, sőt! Imádod felfedezni a világot, megismerni a helyi jellegzetességeket, és bár szívesen kelsz útra a barátaiddal, egyedül is remekül érzed magad. Az őrségi pihenés és kirándulás szintén neked való lehet.

Mező az ŐrségbenForrás: berni0004/shutterstock.com

Halak csillagjegy

02. 19. – 03. 20.

Számodra az utazásban a hétköznapokból való kiszakadás, az új benyomások átélése a lényeg. Spirituális alkatként szívesen gyűjtesz be az eddigiektől eltérő tapasztalatokat. Fontos neked, hogy az úti cél vízpart mellett legyen, mert energetikailag ez tölti fel igazán. Szívesen hódolsz az asztal örömeinek, és kedveled a jó borokat, ezért Badacsony térsége idén ideális úti cél számodra. 

Nézd meg Badacsony legszebb tájait madártávlatból:

 

 

Ezek is érdekelhetnek