Egy turista Balin a tengerparton fotózott, döbbenetes dolgot kapott lencsevégre

Egy turista Balin a tengerparton fotózott, döbbenetes és tragikus dolgot fedezett fel, miután visszanézte a képeket: egy holttestet talált a sziklákon, miután átnézte a festői Uluwatuban készült fotókat.

Egy turista Balin a tengerparton fotózott, döbbenetes dolgot kapott lencsevégre - illusztrációForrás: Shutterstock/ Ade Nenggo

Egy turista a tengerparton fotózott, nem gondolta volna, hogy holttest is lesz a képeken

A turista körülbelül 90 méteres magasságból fotózta a sziklafalat és az alatta lévő strandokat, amikor megörökített valamit, amit kezdetben nem vett észre. A helyi média szerint a turista több képet is készített a festői Uluwatu strandról anélkül, hogy észrevette volna az emberi maradványokat néhány nagy sziklatömb között. Később, mikor átnézte a képeket felfedezte a holttestet.

Ezt követően a The Bali Media jelentése szerint felkeresett egy helyi idegenvezetőt, és tájékoztatta őt a felfedezésről, majd értesítették a hatóságokat.

A denpasari rendőrség szóvivője azt mondta, hogy a holttest helye miatt a vízi, tengeri és légirendőrség tisztjeinek együtt kellett dolgozniuk a Bali Kutató- és Mentőcsoporttal, hogy kiemeljék a holttestet. Végül sikerült kiemelniük a sziklás partról egy hegymászó felszerelés és egy csiga segítségével.

A holttestet nem lehetett azonosítani, a hatóságok jelenleg a helyi kórházakkal, az eltűnt személyek adatbázisával és más erőforrásokkal dolgoznak az áldozat személyazonosságának felderítése érdekében – írja a The Bali Media. Az elhunyt férfi csak fehérneműt viselt, a halálának okát még vizsgálják – írja a news.com.

Bali nem véletlenül a turisták egyik kedvenc úti célja, mutatjuk miért:

 

 

Ezek is érdekelhetnek