Rejtélyes haláleset - Szörnyethalt egy amerikai katona, miután lezuhant Krétán szálloda tetejéről

Szörnyethalt egy amerikai katona, miután lezuhant Krétán, egy szálloda tetejéről. A 30 éves férfi állítólag hivatalos látogatáson tartózkodott a népszerű Kréta szigetén fekvő Chania városában. A hatóságok vizsgálják a rejtélyes haláleset körülményeit.

Rejtélyes haláleset - Szörnyethalt egy amerikai katona, miután lezuhant Krétán szálloda tetejéről - illusztrációForrás: Shutterstock/ Sakis Papadopoulos

Rejtélyes haláleset Krétán

Úgy tudni, hogy az amerikai katona szombat hajnali 5 óra körül halt meg. Állítólag lezuhant az óváros területén lévő szálloda tetejéről, ahol megszállt. A mentőszolgálatot a helyszínre hívták, de „túl későn" érkeztek, hogy megmentsék a férfi életét - írja a Proto Thema.

A helyi hatóságokat tájékoztatták az esetről, és jelenleg is vizsgálják az esetet - tette hozzá a görög lap. A férfi halálának pontos oka egyelőre nem ismert.

Rejtélyes szállodai haláleset Thaiföldön

Az eset azután történt, hogy a thaiföldi Pattayában egy turista állítólag lezuhant egy ötcsillagos szállodából.
A 67 éves férfi a Grande Centre Point Pattaya Hotel 31. emeletéről zuhant le hétfőn a kora reggeli órákban. Chanan Kesornbua rendőrkapitány elmondta, hogy a rendőrök nem sokkal hajnali 5 óra után kapták a bejelentést. A szálloda biztonsági őrei vaslemezekkel zárták le a területet, amikor a rendőrök a helyszínre érkeztek.

A vendég állítólag az ablak szélének ütközött, mielőtt a földön landolt volna. A thaiföldi rendőrök vizsgálatot indítottak a halála ügyében. A zuhanás hivatalos oka még nem tisztázott, mivel a rendőrök ellenőrzik a térfigyelő kamerák felvételeit.
Kesornbua rendőrkapitány elmondta: „Fényképeket készítettünk a helyszínről bizonyítékként. „Ami az esés okát illeti, még meg kell állapítanunk, hogy baleset volt-e vagy sem. Ellenőrizni fogjuk a kamerafelvételeket." A turista holttestét a Bang Lamung kórházba szállították, hogy átadják a családjának.

Egy sportoló is a halálba zuhant szelfizés közben

A 23 éves Natalie Stichovát hat nappal azután nyilvánították halottnak, hogy a németországi Bajorországban szelfizés közben leesett a Tegelberg hegyről. A tragikus esés állítólag a festői Neuschwanstein kastély közelében történt, amikor a cseh sportoló augusztus 15-én megpróbálta megörökíteni a tökéletes Instagram-fotót.

Natalie ismerőse a német médiának elmondta, hogy a sportoló nagyon közel állt a hegy széléhez, amikor megcsúszott, miközben a kastély előtt állította be a felvételt. A névtelenséget megőrizni kívánó barát azt mondta: „A nő körülbelül 80 méteres magasságból zuhant le. Soha nem fogjuk megtudni, hogy megcsúszott-e, vagy a szikla peremének egy darabja tört le" – írja a The Sun.

A Neuschwanstein-kastélynál történt a tragikus szelfibalesetForrás: Shutterstock

Tragikus családi szeflibaleset Brazíliában

Mi is írunk róla, hogy augusztusban a 43 éves Debora Mothe állítólag megcsúszott amikor szelfizni akart, a brazíliai Campos dos Goytacazes vízesésénél. Az unokaöccse is a halálba zuhant, amikor megpróbálta megmenteni. Debora Mothe elveszítette az egyensúlyát szelfikészítés közben a hatalmas vízesésnél augusztus 18-án.

Az unokaöccse, Romulo Cordeiro is meghalt, amikor megpróbálta megmenteni a Campos dos Goytacazes vízesésnél, Rio de Janeiro északi részén. A család azt mondta a helyi médiának, hogy Debora megcsúszott, amikor szelfit akart készíteni. A mentők csak 30 órás keresés után találták meg a holttestüket.

Magyar tini halt meg fotózás közben Norvégiában

Arról is beszámoltunk, hogy augusztus közepén egy magyar család Norvégiában nyaralt, amikor a 13 éves fiú fotózás közben a Bondhuselva folyóba zuhant és vízbe fulladt. A gyerek egy fotót akart készíteni a szép norvég tájról, ezért kilépett az ösvény és a folyó közötti sziklára, ahol megcsúszott és a vízbe esett. A gyors sodrású Bondhuselva folyó azonnal magával sodorta – közölte a helyi rendőrség.

A fiú teste egy szikla alá szorult, ami nehezítette a test kiemelését a folyóból. Ezért a mentőszolgálat az alpesi mentőcsapat segítségét kérte. A szakemberek a vízbe zuhanást követően 2 óra múlva emelték ki a fiú testét, majd a Haukeland kórházba szállították, de már nem tudták visszahozni az életbe.

Kréta nem véletlenül annyira keresett turistacélpont, nézd meg az alábbi videóban, hogy miért:

 

 

Ezek is érdekelhetnek