Szelfizni akart egy nő a vízesésnél, a halálba zuhant a segítségére siető unokaöccsével

A 43 éves Debora Mothe állítólag megcsúszott amikor szelfizni akart, a brazíliai Campos dos Goytacazes vízesésénél. Az unokaöccse is a halálba zuhant, amikor megpróbálta megmenteni.

Szelfizni akart egy nő a vízesésnél, a halálba zuhant a segítségére siető unokaöccsével - illusztrációForrás: Shutterstock/Bisual Photo

Debora Mothe elveszítette az egyensúlyát szelfikészítés közben a hatalmas vízesésnél augusztus 18-án. Az unokaöccse, Romulo Cordeiro is meghalt, amikor megpróbálta megmenteni a Campos dos Goytacazes vízesésnél, Rio de Janeiro északi részén. A család azt mondta a helyi médiának, hogy Debora megcsúszott, amikor szelfit akart készíteni. A mentők csak 30 órás keresés után találták meg a holttestüket.

Debora testnevelő tanár volt, a tinédzser pedig az Instituto Federal Fluminense (IFF) Centro kampuszának diákja volt. Az intézmény hétfőn hivatalos gyásznapot hirdetett, és felfüggesztette a tanulmányi tevékenységet.

Debora és Romulo temetése augusztus 20-án volt Sao Francisco de Itabapoana városában.

Az IFF közleményében azt írta: „Mély sajnálattal értesítjük hallgatónk, Romulo Lopes Cordeiro haláláról, aki az IFF Campus Campos Centro Integrált Épülettechnikus tanfolyamára járt. Az egyetem hivatalos gyászt hirdetett. Közösségünk szolidaritást vállal a családdal és a barátokkal a gyász idején."

Szelfizni akart, a halálba zuhant a TikTok-sztár

A tragikus halálesetek néhány héttel azután következtek be, hogy egy tinédzser TikTok-sztár meghalt, miután megcsúszott a nedves sziklákon, és lezuhant, miközben megpróbált szelfit készíteni egy barátjával július 22-én. A baleset a Sinywa-vízesésnél, a mianmari Mon államban található Paung városában történt – írja a Mirror.

Brazília számos vízeséssel rendelkezik, nézd meg a legszebbeket az alábbi videóban:

 

 

Ezek is érdekelhetnek