A családi nyaraláson meghalt egy három gyermekes családapa

Tragikus módon, egy családi nyaraláson meghalt egy három gyermekes családapa Indonéziában. Az ausztrál férfi egy szörfbalesetben hunyt el.

A családi nyaraláson meghalt egy három gyermekes családapa Indonéziában - illusztrációForrás: Guitar photographer/Shutterstock

Egy nyugat-ausztráliai család a nyaralását töltötte az egzotikus Indonéziában, ahol gyönyörű tájak, finom ételek, kulturális csemegék, csodás tengerpartok és szörfözésre alkalmas nagy hullámok várják az utazókat. Ezért választotta családi nyaralásának helyszínéül a nyugat-ausztráliai Jeremy Wan.

A család azonban az apa nélkül utazott vissza Ausztráliába. A férfi  a napokban a tizenéves fiával szörfözött Észak-Szumátrán, ahol tragikus szörfbalesetet szenvedett és a helyszínen elhunyt. A férfi legjobb barátja adománygyűjtést indított, hogy megsegítse a gyászoló családot - írja a 9news.com.au.

"A legjobb barát, testvér, férj, apa és fiú volt, most pedig elment. Szeretjük és tiszteljük most is - mindazok, akik olyan szerencsések voltak, hogy megismerték. Most szeretnénk pénzt gyűjteni, hogy a holttestét haza tudjuk hozni és szerettei körében vehessünk végső búcsút tőle a temetésen. Ez a családnak egyébként is egy nehéz időszak, ilyen körülmények között pedig még inkább. Nagyon fog hiányozni nekünk, és amennyire csak tudjuk, támogatni fogjuk a családját"
- írta a családapa legjobb barátja az adománygyűjtő oldalon.

Ha Indonéziába szeretnél utazni, jó ha pár dologgal tisztában vagy, amik kiderülnek az alábbi videóból:

 

 

Ezek is érdekelhetnek