Sokkoló videó: Egy férfi lezuhant egy óceánjáró hajóról

Sokkoló videó került elő egy balesetről, amikor egy férfi lezuhant egy óceánjáró hajóról. Az esetnek szemtanúja volt egy a tájban gyönyörködő kisgyermekes pár, akik sokkot kaptak.

Sokkoló videó - Egy férfi lezuhant egy óceánjáró hajóról - illusztrációForrás: Hiram Rios/Shutterstock

Egy 30 éves férfi Tajvannál a testvérével utazott a Norwegian Spirit óceánjáró hajón, melynek fedélzetéről leesett. A zuhanás után a szemtanúk azonnal segítséget kértek és a vízimentőkkel keresték a férfit. Végül 40 perc múlva került elő, de már nem élt.

Úgy tudni, hogy az áldozat egyik lába leszakadt, ahogy lezuhant az óceánjáró hajó első emeleti fedélzetéről. A holttestet addig egy fagyasztóban tárolták, amíg ki nem értek vele a szárazföldre, ahol átadták a rendőrségnek.

A tájat néztük, a tengert, majd hirtelen hatalmas zajt hallottunk. Valaki észrevette, hogy egy utas a vízbe esett. Szörnyű volt
- fogalmazott egy utas.

A nyomozás folyamatban van, a rendőrség nem árult el további részleteket a halálesettel kapcsolatban – írja a ripost.hu a Daily Mail cikkére hivatkozva.

Egy hatalmas óceánjáró hajóról készített izgalmas vlogot Nagy Benedek influenszer. Ha kíváncsi vagy, milyen az élet egy ilyen mozgó városon, nézz bele a videóba:

 

Ezek is érdekelhetnek