Tragédia: Meghalt egy nő, miután beszorult a repülőtér poggyászszalagjába

Meghalt egy negyvenes éveiben járó nő, miután beszorult a chicagói repülőtér poggyászszalagjába - közölte a chicagói tűzoltóság. A nőt az O'Hare nemzetközi repülőtér 5. terminálján találták meg, de már nem reagált. Az ottani poggyászkiadó részen több nemzetközi légitársaság is üzemel.

Meghalt egy nő, miután beszorult a repülőtér poggyászszalagjába a chicagoi repülőtéren- illusztrációForrás: Shutterstock/MKPhoto12

A szerencsétlenül járt nőt a helyszínen halottnak nyilvánították. Egyelőre nem világos, hogy a nő turista volt-e, vagy a repülőtéren dolgozott. A rendőrség és a chicagói tűzoltóság egyelőre nem közölt további részleteket a halálos balesetről. A repülőtér egyelőre nem kommentálta a tragédiát – írja a mirror.co.uk.

A múlt hónapban is meghalt egy nő, miután a Virgin Australia járatán a rémült utasok szeme láttára összeesett. A repülőgép személyzete megkezdte az újraélesztését, miközben a gép elsőbbségi leszállást hajtott végre az ausztráliai Victoria államban található Tullamarine-ban.
A mentőszolgálat munkatársai a kifutópályán várták a nőt. „Az utast leszállították a repülőgépről, de sajnos később elhunyt" – mondta a Virgin Australia szóvivője a Mirrornak.

Sajnos nem ezek voltak az egyetlen horrorisztikus esetek idén. Mi is beszámoltunk róla, amikor május 30-án meghalt egy ember, mert az amszterdami Schiphol repülőtéren beszippantotta egy repülőgép hajtóműve.

Az O'Hare nemzetközi repülőtér

Az O'Hare nemzetközi repülőtér, amelyet 1944-ben nyitottak meg Chicago Rosemont városrészének közelében, az összes nagy légitársaságnak otthont ad, köztük a United Airlines, az American Airlines, valamint a Frontier Airlines és a Spirit Airlines légitársaságoknak - írja a Fly Chicago.

2024 augusztusától a repülőtér naponta 964 közvetlen járatot indít 171 amerikai városba a Fly Chicago adatai szerint. Emellett naponta körülbelül 129 közvetlen járat indul 65 nemzetközi célállomásra.

A nemzetközi forró pontok között észak-amerikai, dél-amerikai, európai, afrikai, ázsiai és óceániai célállomások találhatók.

 Nézz be egy repülőtér kulisszái mögé:

 

 

Ezek is érdekelhetnek