Rejtélyes haláleset: Egy házaspárt holtan találtak a hotelszobájukban

Egy amerikai házaspár, Nick és Lindsay Jordan egy felejthetetlen szülinapozásra indult Mexikóba, hogy emlékezetessé tegyék a feleség születésnapját. Ám a szerelmesek többé nem tértek haza a három gyermekükhöz, ugyanis rejtélyes haláleset történt: holtan találták őket a hotelszobájukban.

Rejtélyes haláleset történt Mexikóban, a szerelmesek sosem térnek vissza a gyermekeikhezForrás: ripost.hu/GoFoundMe

Egy turistacsoporttal utaztak együtt, akikhez egyik reggel nem csatlakoztak. A társaik gyanút fogtak, ezért értesítették a hotel személyzetét, akik felfedezték az élettelen testüket az ágyban. A szerelmesek július 14-én hunytak el, de azóta sem tudni, hogy mi történt velük, a gyermekeik pedig válaszokat követelnek. Legidősebb fiuk, a 21 éves Deven egyedül maradt két kiskorú testvérével és most azért harcol, hogy kiderítse, mi történt a szüleikkel.

A mexikói hatóságok ugyanis semmilyen információt nem árultak el a halálesetekkel kapcsolatban.Deven az amerikai nagykövetséggel is felvette a kapcsolatot, ahol lefordított dokumentumokat kapott a rendőrségi jelentésből, ezekben pedig az állt, hogy a mexikói rendőrség nem kezeli gyanúsként az esetet, ugyanis állításuk szerint kábítószert találtak a holttestek szervezetében - írja a ripost.hu. 

A fiú ezt képtelen elhinni, ugyanis állítása szerint az apja sosem használt semmilyen kábítószert, és alkoholt sem fogyasztott További aggodalomra ad okot, hogy Amerikában már nem végezhetnek boncolást a holttesteken, mert a mexikói rendőrség öngyilkosságnak minősítette az ügyet. Deven azonban észrevett néhány hibát a rendőrségi dokumentumokon.

Minden dokumentumon, amit láttam, más mennyiség szerepelt a szervezetükben, és mindegyikben más vizsgálati eredmény volt" - árulta el a fiú az Uniladnek. Deven abban is biztos, hogy a szülei nem akartak öngyilkosok lenni, hiszen semmi okuk nem volt rá.

„A munkahelyi barátaikkal mentek nyaralni, végig velük voltak, meg se fordult a fejükben, hogy ezt tegyék magukkal. Egyszerűen csak boldogok voltak. Most ránk hárult a feladat a testvéremmel, hogy elmondjuk a 12 éves húgunknak, hogy elhunytak a szüleink" - mondta Deven.

Mi is írtunk róla korábban, hogy bár Mexikó egy gyönyörű hely, jól felszerelt szállodákkal, de még is a legveszélyesebb ország a világon. Arról a szomorú hírről is beszámoltunk, hogy májusban 3 fiatalt gyilkoltak meg helyi bűnözők az autójukért. A fiatal férfiak „életük nagy útjára" érkeztek, végül a fejlövésekkel teli holttestüket egy kútba dobva találták meg.

Hogy miért megy annyi turista Mexikóba? Nézd meg az alábbi, az ország szépségeit bemutató videót:

 

 

Ezek is érdekelhetnek