Tragédia: Hiába kereste kétségbeesetten a családja, többé nem bukkant fel a tóból

Többé nem bukkant fel a tóból egy férfi, miután szombaton 16 óra körül örökre elmerült a Sándorfalva melletti strandon. A rokonai kétségbeesetten keresték, végül egy búvár hozta felszínre az élettelen testét.

A férfi többé nem bukkant fel a tóból - illusztrációForrás: Sándorfalva Nádastó Szabadidőpark Facebook oldala

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság MTI-hez eljuttatott közleménye szerint július 20-án, szombaton 16 óra körül bejelentés érkezett a Nádastó Szabadidőparkból. Az élővízi strandon hiába keresték kétségbeesetten a családtagjai egy férfit, aki korábban a vízben úszott. 

A helyszíni egységek hamar megérkeztek és átkutatták a tavat. A férfi holttestét 19:30 körül találták meg a tó mélyén - írja a ripost.hu. 

A kutatásban résztvevő Szegedi Vízimentő és Tűzoltó Szakszolgálat a közösségi oldalán azt írta, munkatársaikat a katasztrófavédelem műveletirányítása riasztotta Sándorfalvára egy fürdőhelyen eltűnt személy keresésére.

A helyszínre két búvár vonult ki, akik a tűzoltókkal együtt keresték az eltűntet. A holttestet egyik búváruk találta meg, miután a tűzoltók szonárja jelezte az elmerült férfit.

Idén már többen belefulladtak a hazai tavakba

Sajnos idén is szedik az áldozataikat a tavak. Mi is be számoltunk a szomorú hírről, miszerint egy hete egy férfi Fonyódnál, az 50 centiméteres vízben vesztette életét és hiába érkezett mentőhelikopter, így sem tudták visszahozni az életbe.

Június végén Szigligetnél egy középkorú férfi fulladt a Balatonba, miközben a matracon besodródott feleségét próbálta meg kimenteni.

Június 15-én pedig egy külföldi fiatalt nyeltek el örökre a hullámok.

Pár napja egy másik család élt át hasonló traumát, amikor Zamárdinál a strandon egy 70 éves hölgy lett rosszul a strandon, majd hunyt el a férje és a lánya szeme láttára.

 

Ezek is érdekelhetnek