Kígyócsúszda és hanami spa a Kolping Hotelben

Kígyócsúszda és hanami spa a Kolping Hotelben

A családbarát szolgáltatásairól ismert alsópáhoki Kolping Hotel életében 2013 az építkezésekről szólt. Egy teljes lakóépületet, a családi élményfürdőt, valamint a wellness- és egészségközpontot is felújították. A közel 850 millió forintos beruházás az Új Széchényi Terv keretében, illetve 258 millió forintos Európai Uniós támogatással valósult meg.

„A 18. születésnapunkra készülve olyan fejlesztésekbe fogtunk, melyek méltóan zárják le szállodánk gyermek- és kamaszkorát" – összegezte az elmúlt hónapok munkáját a Kolping Hotelért éppen 20 éve dolgozó Baldauf Csaba igazgató. Az utolsó, modernizálásra váró épület, a Gizella-ház teljes felújítása során kétágyas szobákat alakítottak ki a kettesben érkezők igényeihez igazítva, de igyekeztek az otthon kényelmét megteremteni azok számára is, akik pár hónapos babával érkeznek ide pihenni.

Az átadóünnepséget 2014. március 4-én tartották Alsópáhokon Fotó: Kolping Hotel**** Spa & Family ResortForrás: Origo

 A vízi világ is megújult, a fejlesztéseket a vendégek visszajelzései alapján tervezték meg. Elkészült a vizes játszótér és a babamedence, illetve elfoglalta a helyét egy tekergőző kígyó alakú csúszda is. A szülők pihenését a finn szauna, míg az egész családét gőz- és aromakabin és sószoba egészíti ki.

A fentiek mellett a szállodában a wellness és egészségközpont is teljesen átalakult. A különleges hangulatú kényeztető birodalom a Hanami Beauty&Spa nevet kapta. A Hanami japán szó, 'virágnézést' jelent, azaz a gyönyörködést a tavasszal virágzó cseresznyefa virágában. A megújult kezelőhelyiségek mellett egy különleges relaxációs teret is létrehoztak. Sőt, a párok akár együtt is kipróbálhatják a kényeztető testkezeléseket és masszázs-rituálékat.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek