A Radisson Blu Béke Hotel séfjei speciális menükkel óvják a látogatók stabil vércukorszintjét, és a szálloda alapításának 100. évfordulóját is idén ünneplik. Így nem véletlen, hogy idén ők nyerték el a Business Excellence díjat.
A Business Traveller olvasói szerint a budapesti konferenciahotel kategória legjobbja 2013-ban, az idén 100 éves Radisson Blu Béke Hotel lett. A Teréz Körúti szálloda igazgatója, Dömötör Miklós büszkén vette át a díjat a Business Traveller rendezvényén, hiszen ez az év különösen nagy jelentőséggel bír a szálloda életében.
Egyrészt májusban ünnepelték alapításának 100. évfordulóját, amelyet egy egész éven át tartó rendezvénysorozattal koronáznak meg, másrészt pedig ebben az esztendőben vezették be a nagy sikernek örvendő Brain Food koncepciót.
Figyelnek a látogatók speciális étrendjére
A Radisson Blu séfjei és étrendkutatók által kifejlesztett alapelvek biztosítják, hogy a konferencia résztevőinek vércukorszintje ne ingadozzon, folyamatosan tudjanak koncentrálni egy egész napos meeting során is, így a speciális étkezés elősegíti a rendezvények sikerességét.
Ez az egyedi szolgáltatás hazánkban csak a Radisson Blu Béke Hotel vendégei számára elérhető, ezzel úttörőnek számítanak a rendezvénypiacon, az elmúlt 100 évnek és vendégközpontú gondolkodásmódjuknak köszönhetően pedig nyugodtan elmondhatják, hogy számukra a tradíció és a megújulás egyaránt fontos.