Az igazi karácsonyi ajándék egy jó ötlettel kezdődik: tegyél napfényt a fa alá!

Oly sok nehézséggel kellett megbirkóznunk ebben az évben, add ajándékba idén a napsütés melegét szeretteidnek a Danubius – Ensana szállodai ajándékkártya segítségével!

Forrás: Danubius Zrt.

Alighanem már advent első napjaitól tetőfokára hág bennünk az ajándékozási vágy. Keresünk, kutatunk, agyalunk és finoman kérdezősködünk, hogy ünnepi meglepetésünkkel majd nagy örömet szerezhessünk szeretteinknek a karácsonyfa alatt. Néha azonnal megvan az ihlet, mi is kerüljön a szép csomagolópapírba, ám gyakran csak tétovázunk, várunk arra a bizonyos szikrára, ami csak nem akar kipattanni. Sebaj, legyints rá idén könnyedén, és tegyél napfényt a karácsonyfa alá!

Hogy jó ötlet-e napfényt tenni a karácsonyfa alá? Ragyogó ötlet! A napfény ugyanis ígéret a tavaszra és a nyárra, ígéret a nyaralásra és a szabadságra. Tavaszi feltöltődésre, nyári csobbanásra, verőfényes városnézésre. Párosan, családdal vagy barátokkal. A Danubius - Ensana karácsonyi ajándékkártyája maga a melengető napsugár, hiszen szállodai élményeket és gondtalan pihenést ígér, a választás szabadságával együtt. Te döntheted el, mekkora összeggel járulsz hozzá szeretteid napfényes szállodai élményeihez, ők pedig kiválaszthatják, mikor és mire használják fel a kis plasztikkártyán lévő összeget.

Hogy balatoni nyaralás, wellness hétvége, termálfürdőzés vagy városnézés, esetleg éttermi vacsora, masszázs vagy fitness belépő lesz-e a karácsonyfa alatt ragyogó napfényből, nyugodtan rábízhatjuk a megajándékozottra. 2 éve lesz rá, hogy eldöntse, melyik Danubius vagy Ensana magyarországi szállodában szeretné élvezni a gondtalan pihenést és a szállodai élményeket, az ajándékkártyát ugyanis a szállodacsoport minden belföldi hotelében elfogadják a kártya feltöltéstől számított 2 éven belül. Van tehát lehetőség arra, hogy szeretteink akkor fürödjenek a napfény melegében, amikor szeretnék, és amikor az számukra nyugodtan és biztonságosan betervezhető.

A Danubius Ajándékkártya számos lehetőséget kínál arra a kérdésre is, hogy ki hol szeretné élvezni azt a bizonyos melengető napsugarat. Nyugodtan vegyük elő képzeletbeli bakancslistánkat, és pipáljuk ki a balatonfüredi nyaralást, a budapesti városnézést, a büki all inclusive élményeket a Bubbles Club sárkánykalandjaival, a győri gasztro-túrát, a hévízi vagy sárvári termálfürdőzést, vagy a margitszigeti feltöltődést. Kulináris élményeket a Zsolnay Kávéházban, a Yellow Bistro&Bar-ban vagy bármelyik szállodai étteremben.

Ha téged is átmelegített a napfény ígérete, és elhatároztad, hogy Danubius -Ensan karácsonyi ajándékkártyát teszel idén a karácsonyfa alá, megvásárolhatod azt online és személyesen is. Utóbbi esetben térj be bármelyik, aktuálisan üzemelő Danubius vagy Ensana magyarországi szállodába Budapesten, Hévízen, Bükön vagy Győrben, és vásárold meg az ajándékkártyát a szállodai recepción készpénzzel vagy bankkártyával. A minimális feltöltési összeg 5000 Ft, felső határa természetesen nincs, a karácsonyi ajándékba adott összeg nagysága már a Te döntésed.

Ha az online vásárlás mellett döntesz, a Danubius weboldalon intézheted azt könnyen és gyorsan, december 16-ig biztonsággal megérkező postai szállítással, illetve akár személyes átvételi lehetőséggel is a Danubius Centerben (cím: 1051 Budapest, Szent István tér 11.,) előre egyeztetett időpontban, munkanapokon 9:00 és 16:00 óra között. 

A Danubius - Ensana Ajándékkártya elhozza a napfény melegét az ünnepekre! Legyen ragyogó karácsony fénye a gondtalan szállodai pihenés, a közös nyaralás ígéretével! Lepd meg szeretteidet, barátaidat tavaszi feltöltődésre, nyári csobbanásra beváltható ajándékkal!
Részletek és online vásárlás itt:
Danubius – Ensana Ajándékkártya  

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek