Ételek a prímási asztalról - Esztergomi séta extrákkal

Forrás: Travelo.hu
1/16
Egy esztergomi kirándulással összeköthető egy finom érseki desszert.Forrás: Travelo.hu
Forrás: Travelo.hu
2/16
"Az esztergomi hercegprímások emlékét mindenekelőtt az ország legnagyobb temploma őrzi." (Erdő Péter bíboros, prímás, érsek)Forrás: Travelo.hu
Forrás: Travelo.hu
3/16
Forrás: Travelo.hu
Forrás: Travelo.hu
4/16
Forrás: Travelo.hu
Forrás: Travelo.hu
5/16
Forrás: Travelo.hu
Forrás: Travelo.hu
6/16
Forrás: Travelo.hu
Forrás: Mudrák Attila/ Keresztény Múzeum
7/16
Forrás: Mudrák Attila/ Keresztény Múzeum
Forrás: Mudrák Attila/ Keresztény Múzeum
8/16
Forrás: Mudrák Attila/ Keresztény Múzeum
Forrás: Mudrák Attila/ Keresztény Múzeum
9/16
Forrás: Mudrák Attila/ Keresztény Múzeum
Forrás: Mudrák Attila/ Keresztény Múzeum
10/16
Forrás: Mudrák Attila/ Keresztény Múzeum
Forrás: Mudrák Attila/ Keresztény Múzeum
11/16
A történelmi konyha egy szép részlete.Forrás: Mudrák Attila/ Keresztény Múzeum
Forrás: Mudrák Attila/ Keresztény Múzeum
12/16
A konyhában lehetne főzni, de inkább csak korabeli háttérnek használják.Forrás: Mudrák Attila/ Keresztény Múzeum
Forrás: Mudrák Attila/ Keresztény Múzeum
13/16
Kacsamáj serpenyőbenForrás: Mudrák Attila/ Keresztény Múzeum
Forrás: Mudrák Attila/ Keresztény Múzeum
14/16
Csirke kosárkában, fekete szósszalForrás: Mudrák Attila/ Keresztény Múzeum
Forrás: Mudrák Attila/ Keresztény Múzeum
15/16
A császári rizskochForrás: Mudrák Attila/ Keresztény Múzeum
Forrás: Travelo.hu
16/16
Forrás: Travelo.hu