A Bogyólé, a villányi lankák „bozsoléja”, az évjárat első vörösbora a franciaországi Beaujolais Nouveau [bozsolé] borkészítési hagyományait követve készülFotó: Csikesz Mariann
2/19
Fotó: Csikesz Mariann
3/19
Fotó: Csikesz Mariann
4/19
Fotó: Csikesz Mariann
5/19
Fotó: Csikesz Mariann
6/19
Fotó: Csikesz Mariann
7/19
Fotó: Csikesz Mariann
8/19
Fotó: Csikesz Mariann
9/19
Fotó: Csikesz Mariann
10/19
És csak 3-4 hónapos palackos érlelés után kerülnek ki a pincébőlFotó: Csikesz Mariann
11/19
Fajtától és évjárattól függően a vörösborok 12-18 hónapot hordóban töltenekFotó: Csikesz Mariann
12/19
Fotó: Csikesz Mariann
13/19
Magyar és francia tölgyfából készült 225 literes hordókban, és 15 ászokhordóban érlelik a bortFotó: Csikesz Mariann
14/19
Fotó: Csikesz Mariann
15/19
Fotó: Csikesz Mariann
16/19
Bogyólé - vagyis a bor a bogyón belül születikFotó: Csikesz Mariann
17/19
Fotó: Csikesz Mariann
18/19
Fotó: Csikesz Mariann
19/19
Nincs receptjük a borkészítésre, szüretről szüretre hozzák ki a legjobbat a szőlőbőlFotó: Csikesz Mariann / Travelo