A Balaton már most is finom: itt együnk májusban
1/16
Kacsamell rebarbarával, pak-choi salátával, újburgonyával
Fotó: Kistücsök Facebook
2/16
A balatoni fish&chips fődíjat ért
Fotó: Kalóz strandbisztró Facebook
3/16
Egy Jahni László-mű: Kacsacomb káposztás pirított tésztán
Fotó: Kistücsök Facebook
4/16
Hogy mit keres a zöld spárga ebben a krémes desszertben? Ezt csak a Kistücsökben tudhatjuk meg
Fotó: Kistücsök Facebook
5/16
A tavalyi strandkaja győztes: Big Mekk
Fotó: Paletta Keszthely Instagram
6/16
Paletta hitvallás: szerelem, bor, burger... Ez minden, ami kell neked!
Fotó: Paletta Keszthely Instagram
7/16
Kukucs a Kalózba
Fotó: Kalóz strandbisztró Facebook
8/16
A Kistücsök házi krémese gyümölcshabbal
Fotó: Kistücsök Facebook
9/16
Burger és coleslaw saláta házi szörppel, a háttérben kézműves sör felvonulás
Fotó: Kalóz strandbisztró Facebook
10/16
Részlet az épületről
Fotó: Kishableány Facebook
11/16
Lángos helyett legyen lepény!
Fotó: Kalóz strandbisztró Facebook
12/16
Na pláne, hogy még terasz is van!
Fotó: Pláne Badacsony Facebook
13/16
Bezerics Dániel egy környékbeli termelővel
Fotó: www.palettabisztro.hu
14/16
A Paletták kapcsán mindig a szendvicsek és burgerek kerülnek elő, pedig isteni sütijeik vannak
Fotó: Paletta Keszthely Instagram
15/16
A mesekunyhó kiváló borokat rejt
Fotó: Pláne Badacsony Facebook
16/16
A nevezetes tépett ponty
Fotó: Balatoni Gasztrotérkép Instagram