Dekadens desszertek: dolce vita a világ körül
1/12
Creme caramel vagányan
Forrás: Fotó: Northfoto
2/12
Karamellel leöntve: creme caramel
Fotó: Basel15 / wikipedia.org
3/12
Mindössze három komponensből is nagyon látványos
Fotó: Northfoto
4/12
Csokiforgáccsal, madzaggal
Fotó: Northfoto
5/12
Hotdogszerű, karamellás-habos éclair
Fotó: Northfoto
6/12
Ez is egy megközelítés: krémsajttal és gránátalmamagokkal
Fotó: Northfoto
7/12
Többemeletes kísértés: millefeuille
Forrás: TraveloFotó: Northfoto
8/12
Francia sütihad, elöl az éclairek: valóban csillognak
Fotó: Northfoto
9/12
Krémes és roppanós: pavlovatorta vaníliaszósszal, cseresznyével
Fotó: Northfoto
10/12
Millefeuille modern felfogásban, gyümölcsös habbal
Fotó: Northfoto
11/12
A svéd nyelven kiadott IKEA szakácsköny, a Hembakat är Bäst stílusos illusztrációja a Prinsesstartához – jelszó: szereld össze otthon!
Fotó: ikea.com
12/12
A hercegnő zöld tortája
Fotó: Evas Backparty Blog / Youtube.com