Legelőről a tányérra a Balatonnál

Fotó: Kővirág
1/13
A köveskáli Kővirágban főleg helyi termelőktől veszik az alapanyagokatFotó: Kővirág
Fotó: Malackrumpli
2/13
A balatonfüredi Malackrumpli tulajdonosainak saját farmjuk vanFotó: Malackrumpli
Fotó: Terra Pannonia
3/13
A Terra Pannonia Angus-marháiFotó: Terra Pannonia
Fotó: Blanka Sebestyen / Tihanyi PIAC Placc
4/13
Tihanyi Piac Placc: gasztronómia, művészet, közösségi élményFotó: Blanka Sebestyen / Tihanyi PIAC Placc
Fotó: Blanka Sebestyen / Tihanyi PIAC Placc
5/13
Tihanyi Piac PlaccFotó: Blanka Sebestyen / Tihanyi PIAC Placc
Forrás: Travelo
6/13
Panoráma az Istvándy BirtokrólForrás: Travelo
Forrás: Travelo
7/13
Papa Aron termékei a Liliomkert (Káptalantóti) piaconForrás: Travelo
Forrás: Travelo
8/13
Susanne Daucher különleges ecetei és zseléi Pécselyen készülnekForrás: Travelo
Forrás: Travelo
9/13
Amikor épp nincsenek olyan sokan (Liliomkert piac)Forrás: Travelo
Forrás: Travelo
10/13
Pettenkoffer Viki (Bácshegyi Kecskesajt) sajtjai a piaconForrás: Travelo
Fotó: Neked Főztem
11/13
A zánkai Neked Főztem szintén a helyi termelőktől szerzi be a hozzávalókatFotó: Neked Főztem
Fotó: Tekeresvölgyi Kézműves Tejtermékek
12/13
A Tekeresvölgyi Sajt műhelyeFotó: Tekeresvölgyi Kézműves Tejtermékek
Fotó: Istvándy Birtok
13/13
Mangalicák az Istvándy BirtokonFotó: Istvándy Birtok