Legelőről a tányérra a Balatonnál
1/13
A köveskáli Kővirágban főleg helyi termelőktől veszik az alapanyagokat
Fotó: Kővirág
2/13
A balatonfüredi Malackrumpli tulajdonosainak saját farmjuk van
Fotó: Malackrumpli
3/13
A Terra Pannonia Angus-marhái
Fotó: Terra Pannonia
4/13
Tihanyi Piac Placc: gasztronómia, művészet, közösségi élmény
Fotó: Blanka Sebestyen / Tihanyi PIAC Placc
5/13
Tihanyi Piac Placc
Fotó: Blanka Sebestyen / Tihanyi PIAC Placc
6/13
Panoráma az Istvándy Birtokról
Forrás: Travelo
7/13
Papa Aron termékei a Liliomkert (Káptalantóti) piacon
Forrás: Travelo
8/13
Susanne Daucher különleges ecetei és zseléi Pécselyen készülnek
Forrás: Travelo
9/13
Amikor épp nincsenek olyan sokan (Liliomkert piac)
Forrás: Travelo
10/13
Pettenkoffer Viki (Bácshegyi Kecskesajt) sajtjai a piacon
Forrás: Travelo
11/13
A zánkai Neked Főztem szintén a helyi termelőktől szerzi be a hozzávalókat
Fotó: Neked Főztem
12/13
A Tekeresvölgyi Sajt műhelye
Fotó: Tekeresvölgyi Kézműves Tejtermékek
13/13
Mangalicák az Istvándy Birtokon
Fotó: Istvándy Birtok