TioFelipe

Fotó: Pintér Árpád / PIXELTASTER
1/9
Fabrizio Caldarazzo és a sonkaFotó: Pintér Árpád / PIXELTASTER
Fotó: Pintér Árpád / PIXELTASTER
2/9
Egyszerű, de szép belső térFotó: Pintér Árpád / PIXELTASTER
Fotó: Pintér Árpád / PIXELTASTER
3/9
Marinált marha carpaccio pisztáciával és mustárszósszalFotó: Pintér Árpád / PIXELTASTER
Fotó: Pintér Árpád / PIXELTASTER
4/9
A tálak az asztal közepére érkeznek, innen falatozhatunk együttFotó: Pintér Árpád / PIXELTASTER
Fotó: Pintér Árpád / PIXELTASTER
5/9
Tenger gyümölcsei pástétom szárított tonhallal és csípős guindilla paprikávalFotó: Pintér Árpád / PIXELTASTER
Fotó: Pintér Árpád / PIXELTASTER
6/9
A konyhaFotó: Pintér Árpád / PIXELTASTER
Fotó: Pintér Árpád / PIXELTASTER
7/9
Pacal csicseriborsóvalFotó: Pintér Árpád / PIXELTASTER
Fotó: Pintér Árpád / PIXELTASTER
8/9
Chorizo vörösborralFotó: Pintér Árpád / PIXELTASTER
Fotó: Pintér Árpád / PIXELTASTER
9/9
Természetesen desszertek is vannakFotó: Pintér Árpád / PIXELTASTER