chocoMe

Fotó: chocoMe
1/18
Most már többségében francia Valrhona csokoládéval dolgoznakFotó: chocoMe
Fotó: chocoMe
2/18
De ugyanúgy személyre szabható bármely csokoládéjukFotó: chocoMe
Fotó: chocoMe
3/18
Fehér csokoládé alapra is bármilyen feltét kérhetőFotó: chocoMe
Fotó: chocoMe
4/18
Drazséikkal számtalan nemzetközi díjat bezsebeltekFotó: chocoMe
Fotó: chocoMe
5/18
A szőkecsokoládé és a kávés-kardamomos szicíliai mandula az egyik legnépszerűbb drazsés termékükFotó: chocoMe
Fotó: Zyborg / chocoMe
6/18
Így készül a rakott csokoládéFotó: Zyborg / chocoMe
Fotó: chocoMe
7/18
Itt kapják az első csokirétegetFotó: chocoMe
Fotó: Kiszely Krisztian / chocoMe
8/18
Étcsokoládéba mártott kandírozott gyömbérFotó: Kiszely Krisztian / chocoMe
Fotó: Picasa / chocoMe
9/18
A bemutató terem színében, hangulatában is a csokoládé szeleteket idéziFotó: Picasa / chocoMe
Fotó: Picasa
10/18
Kisgömb utcai bemutatóteremben sorakozó nagy táblás csokoládékFotó: Picasa
Forrás: Travelo
11/18
Mészáros Gábor hat évvel ezelőtt még álmaiban sem gondolta volna, hogy egyszer ebben a környezetben sokan akarnak majd vele interjúzniForrás: Travelo
Fotó: Picasa
12/18
Fotó: Picasa
Forrás: Travelo
13/18
Így készülnek a drazsékForrás: Travelo
Fotó: Zyborg
14/18
Mehetnek a hűtőbeFotó: Zyborg
Forrás: Travelo
15/18
És bár ezen a képen nem látszik jól, de az egész üzem helyiséget úgy alakították ki az összekötő folyosó segítségével, hogy az üzem alapterülete a csokoládé kristályszerkezetét adja visszaForrás: Travelo
Fotó: chocoMe
16/18
Fotó: chocoMe
Fotó: chocoMe
17/18
Fotó: chocoMe
Fotó: chocoMe
18/18
Fotó: chocoMe